ja 7 seeria universaali pole ka olemas ...mina olen selle arvamuse juures aga sõber raiub vastu et on alpina univeraalversioon 7 seeriast ja m7 on ka olemas....
loll jutt minu arust
Las sõber siis tõestab, et need olemas on. Millegi olemasolu on lihtsam tõestada kui seda, et mingit asja pole olemas.karvapall kirjutas:nimelt olen ühe sõbraga vaidlen et m7 pole olemas :D
ja 7 seeria universaali pole ka olemas ...mina olen selle arvamuse juures aga sõber raiub vastu et on alpina univeraalversioon 7 seeriast ja m7 on ka olemas....
loll jutt minu arust
M7 pole tehtudkarvapall kirjutas:nimelt olen ühe sõbraga vaidlen et m7 pole olemas![]()
loll jutt minu arust
Paar aastat tagasi juhtusin nägema ühte E32, millel taga olid M7 kirjadkarvapall kirjutas:...vaidlen et m7 pole olemas![]()
Lihtsalt 745Tom kirjutas:Teoreetiliselt on e23 M7 olemas, seda müüdi ainult Lõuna-Aafrika Vabariigis ja sellel oli M88 mootor (sama mis e28 M5 ja M635CSi) aga ma ei mäleta täpselt kas ta nimi oli M7 või M745 või lihtsalt 745 (seal turboga 745 ei müüdud).