akibo kirjutas:11:09: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttt the f*ck is that?
Kui maitselagedused on pisut professionaalsemalt tehtud, ei tee neid veel maitsekateks. Minu meelest kuulub see pilt täielikult siia teemasse.hanno kirjutas:Teema pealkiri "väga koledad BMW-d" peaks olema ikka maitselageduse eksponeerimiseks.
Ei nõustus, et see pilt nüüd siia teemasse sobiks. Ise ei ostaks endale, kuid ei tasu kohe materdada.
No ma usun et kui sul selline liikur sadula alla oleks ja mööda linna ringi veereks siis sa sellist juttu ei räägiks.V2ike_Suur kirjutas:Kui maitselagedused on pisut professionaalsemalt tehtud, ei tee neid veel maitsekateks. Minu meelest kuulub see pilt täielikult siia teemasse.hanno kirjutas:Teema pealkiri "väga koledad BMW-d" peaks olema ikka maitselageduse eksponeerimiseks.
Ei nõustus, et see pilt nüüd siia teemasse sobiks. Ise ei ostaks endale, kuid ei tasu kohe materdada.
Vaata parem kui ilusad kulmud on eesFred kirjutas:See käetugi ees on ikka puhas kuld...
See peaks olema vist taga käetugi laekaga oma!Fred kirjutas:See käetugi ees on ikka puhas kuld...