E21-Kui siis 323i, aga pole siiski see.
E30-Aegumatu klassika ja eriti just M3, kui vähegi hammas peale hakkaks siis kindlasti soetaks + nö tunne seda autot kasutades isegi siis kui tegu on täieliku rondiga

E36-Pole midagi erilist ja eriti just välist disaini silmas pidades, aga samas salong mõjub isegi veel täna modernselt, samuti on peajagu sõidurõõm üle tänapäevastest öko punnidest.
E46-Samm edasi võrreldes E36-ega, aga salong on väga väikene ja peale r6-el ei tuleta midagi meelde sellist erilist bmw tunnet. Siiski sõiduomaduste ja mugavuse poolest on tegu parema autoga kui E36, aga see bmw tunne on oluliselt kehvem võrreldes E36-ga.
E28-M535 on päris ahvatlev, kuid siiski pole tegu millegi erilisega.
E34-Täiesti emotsioonitu kulgur isegi siis kui tegu on M5-ega(olen omanud ka M5-te)
E39-Väga mugav ja mõnus kulgeda, kuid jällegi kindlasti ei midagi erilist(samamoodi M5-e puhul).
E60-Juba parem, kogemus 535d M-paketiga ja sellel autol juba on nii iseloomu kui disaini(sama kehtib ka M5-e kohta mis oma v10 mootoriga pakub rõõmu täie raha eest).
E24-Retro, aga ei midagi enamat. Kui siis 745, aga ka see pole just see mis pinget pakuks ja samuti pole luksusest juttugi tänapäeva mõistes.
E32-Täiesti 0 minu silmis ja ei hiilga millegi poolest.
E65-Ülimugav sõita ja tegu on tõesti premium klassi autoga, mis siis, et näeb välja väga inetu, aga sees istudes ju välimust ei näe

E53-Eesti kliimas väga praktiline. Vastupidav, praktiline ja mugav, kuid ei midagi erilist.
Selline on minu arvamus erinevatest BMW-dest mida ise omanud olen, aga küsimusele milline on parim bmw vastaks vähemalt mina küsimusega, et mis suhtes parim? Mugavus, sportlikkus, praktilisus?