Seeon ju aastast mine Mi kui vana tuuning, tollel ajal kummardati sedaAARE530 kirjutas:Jube koletis ju, seda nii eest kui ka tagant vaadates. Ei saa aru, kuidas ikka mõnel see maitsemeel nii pange on läinud. Tagatuled tunduvad kuju järgi olema nagu 1. generatsiooni Lexus IS omad, iseasi, kas needki originaalid on. Nii palju lõikamist-keevitamist, aga tolku ikka pole
sa käitusid maitsekalt before it was coolooDDoo kirjutas:Tuleks täpsustada, et omaarust olid tehtud mees... Minuarust oli siis juba ala Pets1 e34 esipamper jms... ülirõvedad.
ooDDoo kirjutas:Tuleks täpsustada, et omaarust olid tehtud mees... Minuarust oli siis juba ala Pets1 e34 esipamper jms... ülirõvedad.
Räägid Greddy Bemmist? Tahaks lausa pilte näha, et milline see nüüdseks on. Ning kus kandis see liikleb?Cofy kirjutas:Sama siin. Näen seda bmw-d üsna tihti ja minu arust ikka kena auto. Ja hääled on ka väga mõnusad.
Ma veits kahtlen ,et see igapäevaselt ringi liikleb. Aga väidetavalt speedest legendide sõidul peaks seda autot nägema küll.Raghza kirjutas:Räägid Greddy Bemmist? Tahaks lausa pilte näha, et milline see nüüdseks on. Ning kus kandis see liikleb?Cofy kirjutas:Sama siin. Näen seda bmw-d üsna tihti ja minu arust ikka kena auto. Ja hääled on ka väga mõnusad.