Suht imelik pettumus oli antud auto.
Võtsin endale 4ks päevaks 2e sõbraga 1autorendist usa variandi F30 328i. Antud aja jooksul sõitsime ca 1000km, eesmärgiks oli proovida, kuidas on sellisega päevast-päeva elada. Esimesed muljed olid toredad, päeva lõpuks auto meeldis väga. Kui aga neljandal päeval sai auto tagasi antud, olin õnnelik selle üle, et ei käinud kuskil poes proovisõidul. Oleksin lühikese proovisõidu põhjal ilmselt ära ostnud sellise. Kütusekulu oli ca7-8L/100km suht vahelduval ja tempokal sõidul, ca 35%linn 65%maantee. Rool on suhteliselt tuim ja imelik emotsioonitu feedback. Rehvimüra ja üldine müra sees suht kõrge. Standard nahkistmed on ikka väga-väga ebamugavad, usas peaks laiem iste ka olema. Viskas korra ühe drivetrain errori ka, podises ja värises aga seisma-käima parandas selle ära. Väga kitsas juhikoht, nagu kookoni sees, liikumisruumi vabsee pole. Mina olin suht positiivselt veel meelestatud, üks sõber arvas veel vähem ja teine arvas, et täiesti mõttetu si**. Peale neljandat päeva, otsustasin, et kindlasti seda autot endale ei taha. Midagi oli kindlasti veel aga ei mäleta enam kõike. Soovitan soojalt seda autot proovida nii, hoopis teine tunne tuleb lõpuks. See ei ole ei sportlik ega mugav, nagu audi. F10 on ikka väga hea auto võrreldes sellega.
Plussid
-kütusekulu ja mineku suhe
-välimus