Kas tasub osta või mitte? kui raske on hiljem seda maha müüa?
Arvestades,et panen ca 20k alla siis tean mis värvi ostaks

Tee endale ikka veidi asjad selgeks. Valgel ja valgel on ikka väga suur vahe! Mingil vanal rondil on tõesti see valge nuhtluseks, paistab rooste välja jne. Ja eks need hyundaid ja opelid tulevad ka jah tehasest kõige odavamana just tavalise valgena, et taksod saaksid need ülekleepida. Uutematel BMW-del on aga juba mineralweiss ja aplinweiss valged, mis ikka kallimad, kui tavaline must. Eks see valge varv autol ongi nagu lips või pintsak meestele. Kõigile ei sobi ja enamus ei kanna välja...
See mu point oligi
Lisaks veel siia, et mõnele autole sobib valge värv, teisele üldse mitte. Näiteks seistsmenda seeria bemmidele üldiselt ei sobi, olenemata vanusest. E60 ja F10 sobib hästi valge värv, samas E34 või vanematele ka pigem mitte.Otter kirjutas: ↑17.11.2019 20:31 55 Tulles nüüd siis küsimusele vastu, siis eks on oma kindel ringkond kellele just valge auto meeldib ja just sellist ostes otsib, kuid enda tutvusringkond ja samamoodi ka ise endale valget autot väga ei taha. Pigem lähen autot vaatama tema seisukorra lisade jne asjade pärast. Värv on minu puhul pigem kuskil tagaplaanil. Eks mingist kaka värvist võib ka raske lahti olla saada, kuid eks valge on pigem tavaautode puhul selline millest raske lahti saada. Pigem arvan, et saksa mudelitel ta teeb asja pisut erilisemaks.. Puhtalt jälle minu arvamus
![]()