1080video

Meeldib - tehnilised lahendused, ukselinkide puudumine salongis, tagumised uste lcd, ambient light ja diamond buttons, veljed, külejoon, salongimatid
Ei meeldi - esitulede lahendus
Baashind tundub olevat 93000€ ringis.
RazzKalbass kirjutas: ↑04.06.2022 22:38 30 Tuleb sõnu süüa, videos ja reaalis on ikka väga ilus asi, piltidel kaheldav
Meeldib - tehnilised lahendused, ukselinkide puudumine salongis, tagumised uste lcd, ambient light ja diamond buttons, veljed, külejoon, salongimatid
Ei meeldi - esitulede lahendus
Baashind tundub olevat 93000€ ringis.
BMW disainer ise ütleski et 3&5 ja X seeria tehti tagasihoidlikum kui 7. Sest 7nda seeria kliendid tahavadki et auto eristuks teistest ja oleks nö "viimase vindi" pill. Et igalpoolt karjus et "mul on raha"AARE540 kirjutas: ↑05.06.2022 20:00 13 Huvitav, kas see välimus kuidagi ka müüginumbrites kajastub? Selles ei kahtle ei mina ega tõenäoliselt ka keegi teine, et sõita võib sellega ülimõnus olla, kuid vähemalt välimuse poolest on S-mersu vähemalt eest kõvasti ilusam, tagaots on veits kaheldav. A8 välimuse juures aga ei häiri vähemalt mind küll miski.
E65 on läbi aegade kōige edukam 7 seeria mida BMW müüs. (Müüginumbrid) Vaatame kas uus teeb rekordiAARE540 kirjutas: ↑05.06.2022 23:16 11 Pilk oleks sel autol seepärast, et kui ei teaks, et see BMW on, siis mõtleks, et mis krdi peletis see selline on
Aga mul tekkis hoopistükkis selline mõte pähe, et huvitav, kuidas sellega tulevikus on? Point just selles, et E65 tehti ka ju selle mõttega, et ta teistest eristuks, aga praegu paistab see esimese otsa E65 ikka kuidagi jube väsinud välja.
+1