Sellised 2 velge on valida aga kohe mitte ei suuda ühe või teise kasuks otsustada. Järsku viitsite hääletada

Ette tänades,
Allar
sm. pelle kirjutas:Mõlemad päris head ja ma siin kah ikka tükk aega vaagisin enne kui teise variandi poolt hääletasin![]()
Aga imho ühed ilusamad veljed, mis e36 all saavad olla on org M3 omad, lihtsalt suurepärased näevad välja selle kere all
Aga just vastupidi esimesel pildil olevad on vanema põlvkonna ja teisel pildil olevad uuema põlvkonna veljed.draggo kirjutas:Sai ka oma hääl teiste poolt antud, kuna sobivad selle ajastu masinale kuidagi paremini. Esimesi ootaks nagu uuema põlvkonna masina all näha.
Õige. Kui üldse midagi, siis on nad e39 M5 replikad. Ka teiste velgede disain sobib rohkem 5-ndale, kuna seal offset väiksem ja velg paistab rohkem "lille" moodi. Kolmesel jääb kuidagi keskpärane IMHO.Juss kirjutas:Esimesed on ilusamad aga nad ei sobi millelegi muule kui 5'sele kuna sealt nad ka pärit ja liiga spetsiifilised. Sellele autole teised paremad.
Eks sul on õigus, sest erinevate ajastute autod ja veljed on erinevate disaini joontega. Velg peab järgima sama joont mis auto. Kui vahe on liiga suur siis jääb nagu miski silma riivama.Ilves kirjutas:5-se ja eriti veel järgmise 2 uuema generatsiooni velje panemine e36 kupeele jääb paistma nagu sea ja sadula projekt. Ükskõik kuidas seda siis vaadata. IMHO toovad kõige paremini e36 kupee jooned esile vastavad M veljed (siis M contour style 23 ja M double-spoke style 39), isiklik lemmik on just viimane, kuigi neid olen Eestis vist tõesti ainult ühe korra näinud.
Rusikareegel võiks olla see, et erinevate mudelite ja erinevate generatsioonide velgi omavahel ei miksi, sest vähemalt mulle on alati tulemus #¤%& tundunud. Eks ilu on muidugi vaataja silmades, aga mõnikord tundub, et vaatajad on päris kehva nägemisega.
Aga võib-olla olen lihtsalt liiga konservatiivne