äkki keegi teab asjast täpsemalt, kui võimsad või misasjad need endast üldse kujutavad?

Mulle tundub, et ikka kolmesed, mitte viiesed. Varsti saab oktsionilt osta.Juss kirjutas:Need jah 530xi'd. Kaks olid politsei värvides ja kaks autot mustad. Politsei omadesto oli üks manuaal ja teine automaat.
Autod ise on vist nii nutuse varustusega kui veel vähegi saab peale mootorite. Kliima oli nende heade vanaaegsete keeratavate nuppudega.
Aga iseenesest oluliselt kurjemad autod kui senised Subaru STI'd.
KW ja NM, keegi on kursis Subaru ja BMW NM?Kipun ikka arvama, et BMW saab väheke paremini hakkama kui Subaru, oleneb muidugi ka juhist, loodame siis ,et jäävad terveks mitte ei ole nagu ülejäänud nende autod paari aasta pärast OSTA.EE's.kristjan128 kirjutas:mina jälle ei usu, et imprezale ära panevad, sti on 205Kw ja bmw 190Kw, lisaks veel kaaluvahe tunduvalt bmw kahjuks. Aga muidu igati norm, et kasakad ka kiiremaid autosi juurde saavad![]()
![]()
see seisis tükk aega Tartus Riia 132 hoovis ära lammutatuna ( vilkurid maha võetud jms),matsus küll ei olnud.nüüdseks kuskil oksjonil nägin a'la 1000 kr müügis vms!kollerimees kirjutas:No minuteada viimane BMW mis neil oli politsei värvides sõideti küll segi. Olevat olnud veel mingi saksa politsei auto. Oli E36 325 ja Võrus. Väidetavalt olevat ka forseeritud mootoriga aga ju see saatuslikuks sai. Enne seda oli ka veel saare politseil, kuid see sai neil seal kiiremini otsa kui olla jõudis. Mina küll selle üle õnnelik pole, et nad BMW-dega sõitma hakkavad.
Ära tegele narkoga siis kui sa tead ,et neil need on . Uued e90 . on need esimesed mis nüüd politsei sai . 3 musta ja 2 värvides.audcedes kirjutas:njah need kes narkoga tegelevad hoidke alt![]()
narko mentidel on juba mõnda aega mustad 330ix BMW-d kasutuses... täpset arvu ei oska öelda aga tean et neil need on...
see on hea et mendid vähemalt nüüd autosi ostavad mitte mingeid plekist junne millel starter mootri asemel..
see on siis tõenäoliselt kõige kiirem mendi auto maailmasuunp kirjutas:itaaliast rääkimata:D itaalias on politseil samuti narkoparunitelt arestitud autod..nt. sl500 jne.
Samuti saksamaal sai/saab politsei endale Brabus CLS Rocket-i![]()
see läheb kiirteepolitseidele, nagu aru olen saanud...
selline näeb siis aparaat välja: http://www.speedheads.de/artikelbilder/ ... lizei1.jpg
pagan, kus ma kiirema auto saankapa kirjutas:Ära tegele narkoga siis kui sa tead ,et neil need on . Uued e90 . on need esimesed mis nüüd politsei sai . 3 musta ja 2 värvides.audcedes kirjutas:njah need kes narkoga tegelevad hoidke alt![]()
narko mentidel on juba mõnda aega mustad 330ix BMW-d kasutuses... täpset arvu ei oska öelda aga tean et neil need on...
see on hea et mendid vähemalt nüüd autosi ostavad mitte mingeid plekist junne millel starter mootri asemel..
Eelmine aasta seisis üks sini-valge E36 Gefi hoovis. Võeti kõik vajalik ja ülejäänud läks kuusakoskisse.foxy007 kirjutas:vot ei mäleta millises oksionil aga ( üks nendest oksinitest mida riigiasutused korraldavad oma romude müügiks) Tartus ta igatahes seisis.Mingi aeg aeti Lõuna preffi romud parklasse kokku ja see bemmu kaasa arvatud