Ka eestis olen sellist värdjat näind.
Mind isiklikult huvitab, mida need mehed arvavad,
kes endale sellise tuningjubina tellivad, ja Zigulli ette
painavad???

Krt nüüd on väga äge pill???
Kui kodanikul on soov midagi valmis ehitada, siis kindlasti ei saavuta vähemalt siin foorumis heakskiitu 316-le Supra tiiva ja tjuuningtuledega....:::Freementar:::... kirjutas: Tglt siis juttu mu kasuisa autost...
Ei nu kui ei meeldi, siis ei meeldi. Ega ma seda teile ei ehita..
Arvestades mis nende tulede, moosiriiuli jne letihind on oleks selle eest saanud vabalt kuskilt sinna 2.5 mootori muretseda.Aare kirjutas:Kui kodanikul on soov midagi valmis ehitada, siis kindlasti ei saavuta vähemalt siin foorumis heakskiitu 316-le Supra tiiva ja tjuuningtuledega....:::Freementar:::... kirjutas: Tglt siis juttu mu kasuisa autost...
Ei nu kui ei meeldi, siis ei meeldi. Ega ma seda teile ei ehita..
Küsija suu pihta ei lööda ja enne tegema hakkamist kasulik siin natuke küsida - liialtigi oleme meie nüüd Eestis BMW disaini arvamusliidrid![]()
Siin neid mehi küll, kes midagi juba ehitanud, ehitavad või võimelised ehitama, tule ja küsi.....
PS: Selle aluplekist riiuli ja lexuse tulede paigaldamiseks on Jaapanist terve kari suurepäraseid autosid eestisse lohistatud - ja sobivad need sinna nagu maasikas karup----se
Tahtsin just sama kirjutada riiuli ja tulede kohta, need natuke tagasihoidlikumad panna ja masin oleks minusilmis kül päris kenaOliver P kirjutas:Siit ridadest leiduks küll selliseid inimesi kes sinna ühtegi autot ei paneks.
See viimane on ikka absoluutselt maitse asi.
Tuled ei meeldi mulle ka ja sellist "riiulit" ma endale ka taha ei paneks kuid maaling mulle näiteks meeldib![]()
Mis nüüd siis saab huvitav kui mulle see auto nö meeldib?
Ma kahtlustan et omanik on ka väga rahul oma ehitisega
Pisut tagasi tõmmata selle kriitikagaSee võib igakell tagasi tulla ringiga