635 csi Kuldne börs
635 csi Kuldne börs
ex-Audi A2, ex-Fleetwood, ex-GT4, ex-944
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
Ega hinna kohta ei ütle midagi, nagu ka eelkõnelejad on maininud - kui asi enam-vähem korras siis hind tõesti väga hea. Samas ei saa ütlemata jätta, et läbisõit "nagu tavaliselt" (180 000). Kui seal oleks 400 000 siis ma usuks. Kuid jah nende mootorite puhul ei ole see läbisõit nüüd nii oluline, tähtsam on see kuidas asja hoitud on; läbisõiduteema pole mul norimisena mõeldud. Pildipealt tundub asjalik 

ei tea...
päris tihti juhtub just USA klassikutega...
viimati TQHQ-st läbi käinud 1 `66 mustang...hinda küsiti vist 60 k...
kui vennad tahtsid vaatama minna, siis polnud müüjat kuskil, ning telefonitsi oli auto spec`si kah puusse tagunud...
noh igasuguseid inimesi liigub....juu siis vaja tähelepanuvajadust rahuldada vms.
Aga seda 635 nägin mõned kuud tagasi kuskil portaalis müügil kui ei eksi...
siis oli ka hind minu arust u paarkümmend kilo soolasem
kui vennad tahtsid vaatama minna, siis polnud müüjat kuskil, ning telefonitsi oli auto spec`si kah puusse tagunud...
noh igasuguseid inimesi liigub....juu siis vaja tähelepanuvajadust rahuldada vms.
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
Charly kirjutas:ei tea...
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
Ma teen oma panused sellele variandileCharly kirjutas:...aeg-ajalt pannakse ka fake kuulutusi.....

Vihje: müüja kahtlased tegemised SR foorumis: http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?p=156779
E12 baseeruv on odavam kuna need roostetavad hästi. Kui oleks valida ideaalses korras 1981 (E12) a ja 1982 (E28)a 635CSi vahel siis mina võtaks vanema.Martin_R kirjutas:Auto hind on küll odav, ent juhin tähelepanu, et tegu on veel E12 viiesel baseeruva autoga. E28 peale pandud kuuesed on ka Saksas oluliselt kallimad.
Erinevused kusjuures päris suured kahe mudeli vahel ja endale vana platvormiga autot ei tahaks.
Erinevused on tõesti üsna suured, silmaga küll vahet ei teea aga ka keretükid on mingil määral erinevad ja väga kallid. Nii et kes seda autot vaatama läheb vaadaku piinliku hoolega ninaplektid ja uksed üle. Tagumised tiivakaared ja küljekarbid roostetavad ka hästi aga neid on õnneks b-osana üsna naljaka hinnaga saada.