Aga need bemmid ju lähevadki ainult Jupo liikluseeriüksuse käsutusse, kes mööda eestit ringi kimavad.Genne kirjutas: Minu mõte on see, et enne tuleks muuta nii mõndagi Eesti Politsei SÜSTEEMIS, seejärel tulgu võimsamad autod ja muu Americano.
Nn. Liikluspolitsei ja maakondade jaoks... palun väga.
Tänan tähelepanu eest.
BMW politseile
Jõudu annab 2.5 TDS
Aga maakonnad?
Kui ühest maakonna äärest teise on pea 90 km, nädalavahetusel üks patrull väljas, väljakutseid on mitu (tavakodanikud, kohalik ööklubi, turvafirma...) ja VOT SELLEL ÜHEL ekipaažil on istumise all BMW või Hunday, kas on mingi vahe?
Kuivõrd effektiivsemalt ta suudab kummutada vahemaast tingitud JUBA ETTE TEADA mõttetust?
Uskuge või mitte, vahet pole, vähemasti praktilise väärtusega mõõdetavat. Jah, võibolla jõutakse kohale mõned minutid kiiremini...kuid hädasolija jaoks tundub aeg kaks korda pikem....nee et puudub point.
Sest ükskõik millise taktikaga on tegu, KIIRUS mängib alati kõige viimast rolli.
Elu pole film.

Kui ühest maakonna äärest teise on pea 90 km, nädalavahetusel üks patrull väljas, väljakutseid on mitu (tavakodanikud, kohalik ööklubi, turvafirma...) ja VOT SELLEL ÜHEL ekipaažil on istumise all BMW või Hunday, kas on mingi vahe?
Kuivõrd effektiivsemalt ta suudab kummutada vahemaast tingitud JUBA ETTE TEADA mõttetust?
Uskuge või mitte, vahet pole, vähemasti praktilise väärtusega mõõdetavat. Jah, võibolla jõutakse kohale mõned minutid kiiremini...kuid hädasolija jaoks tundub aeg kaks korda pikem....nee et puudub point.
Sest ükskõik millise taktikaga on tegu, KIIRUS mängib alati kõige viimast rolli.
Elu pole film.

Viimati muutis Genne, 18.01.2008 00:22 53, muudetud 1 kord kokku.
Räägi tõtt või vähemalt ära valeta.;
E34 94a. 2,5 TDSA Touring
E34 94a. 2,5 TDSA Touring
Kusjuures ka mina olen sellest kuulnud ja kui nüüd õigesti mäletan, siis Tartu Riia tänava mendi parklas seda ka näinud. Kuulduste järgi olevat kelleltki konfiskeeritud. Mootori kohta ei oska öelda ning kas see reaalselt enam ringi patrullib, ka ei tea.Olari525 kirjutas:Totaalne ulmeUunas kirjutas:ma ei mäleta kes rääkis aga kuulsin, et mentidel olevat e30. tehtud ehtsaks rullnokaks. tume klaas, külgedel streetrace.org- kleepsudja mootorit ka näpitud. ma ei tea kas see vastab tõele aga äkki keegi teab sellest rohkem...
Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Skoda Octavia Elegance 2013
Olen täpselt seda sama juttu kuulnud, aga tean sellist versiooni, et Eesti Politsei oma tarkusega mõtles, et äkki kõik hakkavad joonele panema ja lolli mängima kui satuvad foori taha E30'ga, midagi ebaloogilist pole muidugi, aga selline on minu kuuldud versioon sellest.Aga E30 oli neil tõesti mingi aeg, aga kui jutud jõudsid inimesteni siis enam vist E30 kasutuses polnud, samamoodi nagu kõigi salapolitseide reg. nr kõigile teada.
Skoda Superb Elegance 2.0 D 4x4 2018
ˇFred22 kirjutas:See tugineb minu puhul puhtalt kuuldule, absoluutselt ei pretendeeri 100% tõele.Kustas kirjutas:Oot-oot, ma pole küll kursis, aga kas tõesti politsei kaasab konfiskeeritud autosid oma töösse?
Minu teada küll ei ole sellist seadust, mis võimaldaks politseil konfiskeeritud autosi kasutada.
Võib-olla KAPO-l või Kriminaal politseil on võimalik jälgimise huvides kasutada, aga tava politseil kindlasti mitte.
Jõudu annab 2.5 TDS
Tere
jJanno
Ärge nüüd iga politsei maja läheduses parkivat autot ka kohe politseisõidukiks pidage ;)kollerimees kirjutas:tartus olid 2-l võmmil isiklikud E30-d. Võibolla rohkematelgi. Ühega neist sõitis mingi tibi. Üks oli hall ja teine mälujärgi tumepunane. Aga need olid eraautod. Ma küll ei usu seda ,et need riigihankena saadi. E34-si on ka päris mitmel.
jJanno
exTouring
TV3 Seitsmestes uudistes rääkis Tõnis Sulu küll teist juttuSimsa525 kirjutas:Kapole ja Jupole kahepeale kokku 5 330xi autot. 3 musta ning 2 mendi värvides.

Seitsmesed Uudised 27-s minut

Eks need vanad subarud tulevad Osta.ee oksionile

Jõudu annab 2.5 TDS
Mitte ainult vedavate rataste arvus pole asi, 330xi hinna eest on võimalik saada juba Impreza WRX STI, mis on juba natuke teisest puust auto. iX-l pole seal muud eelist kui suurem maksimaalkiirus ja sinivalge märk nina peal. Üks on natuke järele aidatud tänavasõiduauto ja teine turvapuurita ralliauto.
Kui küsimus on mingi rullnoka püüdmises eri kattega teedel, siis Imprezale või Evole muudest salongidest vastast ei leia.
Kui küsimus on mingi rullnoka püüdmises eri kattega teedel, siis Imprezale või Evole muudest salongidest vastast ei leia.
BMW M535i 1985; BMW 3.0S 1973;
BMW 318iS 1990
BMW 318iS 1990
Kapo ja Jupo tööülesanded on vist natuke teised. Pigem VIP-ide eskort kui patrullimine ja rullnokkade püüdmine.AARE530 kirjutas:Olen vähemalt peaaegu kindel, et selles on sul õigus.Aare kirjutas:Kui küsimus on mingi rullnoka püüdmises eri kattega teedel, siis Imprezale või Evole muudest salongidest vastast ei leia.
Indrek
Ei puuduta küll Eesti Politseid.
Vargakindel politseiauto varastati ära
Mis imemasin see siis oli. Teab keegi sellest midagi. Aga naljakas juhtum küll.
Kui ei sobi siia, võib kustutada
Vargakindel politseiauto varastati ära
Mis imemasin see siis oli. Teab keegi sellest midagi. Aga naljakas juhtum küll.
Kui ei sobi siia, võib kustutada
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
Julgestuspolitsei liiklusjärelevalve üksus tegeleb vägagi rullnokkade püüdmisega, põhiliselt korraldatakse reide üle Eesti ja autodena kasutati enne hõbedast värvi Impreza WRX-sid. Televiisoris esines autode üleandmisel justnimelt seesama järelevalve mees ja jutt oli Subarute väljavahetamisest. Võib-olla kõlab imelikult, aga suuremate politseioperatsioonide taga a'la " puhuvad kõik" on just nimelt Jupo.Indrek_M kirjutas: Kapo ja Jupo tööülesanded on vist natuke teised. Pigem VIP-ide eskort kui patrullimine ja rullnokkade püüdmine.
Nende autodega peetud jälitamise videoid on enam kui kord meedias näidatud (kiirused 230+) ja üldiselt on need aktsioonid tänu autole kiirelt läbi saanud.
BMW M535i 1985; BMW 3.0S 1973;
BMW 318iS 1990
BMW 318iS 1990
Ei ole mõtet jahuda, et selle raha eest saab veel midagi väga palju vägevat.
Miks ei võiks politsei kasutada lihtsalt mugavaid, turvalisi, keskmisest sõiduautost võimsamaid sõiduautosid, millega töö tegemine on puhas sõidurõõm. Ma ei usu, et subaru on igapäevaseks töötegemiseks kõige mugavam sõiduk. Palju neid tipptasemel performance omadusi ikka siin eestis vaja kasutada on...
Miks ei võiks politsei kasutada lihtsalt mugavaid, turvalisi, keskmisest sõiduautost võimsamaid sõiduautosid, millega töö tegemine on puhas sõidurõõm. Ma ei usu, et subaru on igapäevaseks töötegemiseks kõige mugavam sõiduk. Palju neid tipptasemel performance omadusi ikka siin eestis vaja kasutada on...