Väga ilus kerekuju!

Väga norm ikkaZipp kirjutas:BMW 640d Coupe
displacement: 2,993 cc, output: 230 kW/313 hp at 4,400 rpm,
average fuel consumption*: 5.4 – 5.5 litres/100 kilometres,
On jah, 55kw diislid võtavad sama paljuKunnark kirjutas:Väga norm ikkaZipp kirjutas:BMW 640d Coupe
displacement: 2,993 cc, output: 230 kW/313 hp at 4,400 rpm,
average fuel consumption*: 5.4 – 5.5 litres/100 kilometres,
Kle kui diislite küttekulust aimu pole, siis pole vaja jeetada siin midagicaptjones1 kirjutas:mäest alla vbl saavad sellise kulu,
on ta jee nii vähe
Aga sõidad rahulikult ja saad vabalt selle lubatud kulu kätteKaido S kirjutas:Arendusse ei tasuks nii sinisilmselt uskuda. Olen kogemata uut mudelit 650i proovinud ja julgeks väita, et reipama sõidu korral võib tehase keskmise julgelt korrutada kahega - kui mitte kolmega. Sellised lõõpides välja toodud numbrid on kontekstist välja tiritud.
Ma vaatasin sama asja kusjuures:Henri_J kirjutas:Viimasel pildil olevad veljed oleks nagu I gen. 6-eri odavad replicad - liiga väikesed auto proportsioonide jaoks ja istuvad liiga koopas. Või siis mulle lihtsalt üldse ei istu need M6 veljed.
Ju siis sa ikka veidi reipamalt gaasipedaali sõtkudMuhv kirjutas:Rops - ei saa. Mul on sihukesi "just sissesõitnud" bemareid nii bensiini kui diiselmootoriga olnud. Viimane, mis lubatu täitis oli e36 325i, mil ostuhetkel ca 30000km selja taga oli.
Tõsi, et see austerlane pani veits hullu, vähe on inimesi, kes oskaks nii ökolt sõita. Pigem, mida ma üritasin sellega öelda, on see, et väga palju sõltub siiski juhi sõidustiilist. Aga võibolla tõesti saadakse need ulmelised tehase numbrid kätte ainult selle ECO PRO režiimiga linnas hommikul kell 4 sõites.Kaido S kirjutas:See Fabia jutt on jälle kontekstist väljas - sellise rekordi puhul on olulisemad trassi koostamise oskus (pikad langused, mõõdukad tõsud, kellaaegade valik, vähe sunnitud peatusi jne), seejärel juhi oskused ning kolmandaks alles jalgrattarehvidel auto ise...
Kas see on vist üle pika aja esimest korda peale E34 M5 ja E30 M3, kui logo neerudel?Zipp kirjutas:See "M6" logo neerude peal on küll veits mööda imho![]()
Muidu väga ilus!
Kusjuures ma eile vaatasin seda sama ja hiljem mõtlesin, et ju siis vaatasin valesti. Siiski-siiski. Aga noh, ega selle auto potentsiaalsesse ostjaskonda ka veel nagunii ei kuulu, seega pole mul mõtet kaasa rääkida.Zipp kirjutas:See "M6" logo neerude peal on küll veits mööda imho![]()