KLIKI mind

Uus m3 on juba ammu väljasno_name kirjutas:ei tea..mulle sedaan ei meeldigi..aga kupee ja universaal selle uue kerega on väga![]()
Ja peaksid edasi käima küll need mootorid..kuid ei tea mis see uus m3 tegema hakkab kui juba 335 selliseid andmeid loobib
A partial list of other BMW Performance Parts includes:Zipp kirjutas:Uut BMW Performance kraami LCI'le![]()
automaailmas Hyundai ei ole enam mõnda aega sõimusõna, vaid pigem hakkab asi "saksa kvaliteedile" kannale astumaIndrek_M kirjutas:Maitse asi muidugi ... aga minu meelest hakkab küll kuidagi väga Hyundai'ks ära kiskuma.akibo kirjutas:Nüüdsest siis ametlikud pildidki faceliftist saadaval
S226A SPORTY SUSPENSIONraimo_r kirjutas:Pre-LCI oleks vaja jah ja vaja oleks ka põhivarustuse koode.
Näiteks 226 peaks olema mingi sportvedrustus aga selles hinnakirjas koodina seda ei ole.
Ainuke ligilähedane, mille leidsin:raimo_r kirjutas:aga mis võiks olla kood 6UD ?
Minu e60 oli mittesuitsetaja paketiga - puudu oli sigareti süütaja ise (selle asemel oli plastik kork), samuti puudusid tagumised tuhatoosid.raimo_r kirjutas:Aga mis see sisulise poole pealt tähendab? Ja mida hõlmab endas 'suitsetaja varustus'?
Tegelt, neid vist oskab UMi müügimees ka juba seletada ...