Mind on juba ammu huvitanud see, kui palju Eestis tõelisi M3sid üldse on (E30 nimelt). Ma usun, et selliseid leidub meil piisavalt, kel M3 märk niisama küljes on või näiteks M3 rool või käigukanginupp (mul ka

Tänud
M3 märk näeb välja analoogne: ///M3, need ///M märgid mida sina mõtled autodel ja erinevatel autode osadel tähendavad vaid M-Tech paketti kuuluvust.tanelp kirjutas:Tere!
Mind on juba ammu huvitanud see, kui palju Eestis tõelisi M3sid üldse on (E30 nimelt). Ma usun, et selliseid leidub meil piisavalt, kel M3 märk niisama küljes on või näiteks M3 rool või käigukanginupp (mul ka). Hea meelega vaataksin ka pilte!
Tänud
Ma Autoscoutis neid imetlenud küll ja küll, just Eesti huvitab.Silwer kirjutas:Aga palun, kõige odavam päris M3 maksab tiba alla 6000 eur: blablablablabla
ot...aga ikkagi, miks küll ei võind teha M3iX-iSilwer kirjutas:Umbes nii jah. Kui ta lõpuks meie kätte sattus oli ta juba nii ront et selle parandamine oli mõttetu. Paremad jupid koos laienditega sai mahakeeratud ja ülejäänud läks romulasse...
Mis mõttes iganenud? Hea auto ei igane iialgi. Kas need kaasaegsed kometähelisi lühendeid sisaldavad autod on siis jube head? Kogu sõidumõnu kadunud. Klassika on ikka hinnas, vaata mis hinnas praegi on Lancia Delta Integrale Evo II, ei usu et tänased Mitsud ja Subarud kunagi sellist hindamist leiavad.Siim_K kirjutas:ot...aga ikkagi, miks küll ei võind teha M3iX-iSilwer kirjutas:Umbes nii jah. Kui ta lõpuks meie kätte sattus oli ta juba nii ront et selle parandamine oli mõttetu. Paremad jupid koos laienditega sai mahakeeratud ja ülejäänud läks romulasse...![]()
see masin oleks ka soosimist leidnud... kahju![]()
aga tänapäeval, need e30 m3-ed on iganenud, kuid jah samas kaheldakse tänini, kas saab veel paremat sõidu dünaamikat pakkuvat kupeed teha...
Absoluutselt nõus, olen juba ka varem tähelepanu juhtinud, et pikki linke saab ka normaalselt lisada!Cardo kirjutas:KAS SELLISED MITME EKRAANI LAIUSED TEEMAD VÕIKS KINNI PANNA VÕI ÄRA MUUTA !!!!
Täiesti nõus vahe on vaid selles, et see kiireks ehitatud tava E30 maksab pärast ikka nagu kõik ülejäänud E30 aga M3 oma väärtust õigesti hoituna ei kaota...Aare kirjutas:M3 on hea auto ja väärtus omaette.
Need pehmed väärtused kõrvale jättes ja hoolega süvenedes, mis on tal tavamudeliga vahet, on täiesti võimalik ringrajal samakiire auto ehitada ja M3 hinnast jääb raha ülegi.
Karpad ei ole millegi poolest odavam ega lihtsam. Eestis saab selle aftermarket ajuga auto ka käima ja kindlasti mitte viletsamalt kui karbussidega.Siim_K kirjutas:jah pidasin eeskätt silmas m20 motosid(muidugi ka m30, vahe ainult kubatuuris)... Ei loomulikult on kõige parem auto-korras tänava auto!
kuid kui siin suureks leiutamiseks läks, siis pakkusin oma variandi karpade näol, peaks olema lihtsam ja odavam forsseerida,
muidugi võiks E30-tel kepsukäik pikem olla=väänet rohkem, tehase poolt on nad aga nö pöörete mootoritena välja tulnud...nt. 2.5-l hakkab mootor tööle alles 4250rpm'il....seda on ka vist 325e asju kasutades proovitud...
ei muidugi, parim mis saaks, oleks M3 osta!