1. Honda Jazz 81p
2. BMW uus 5 80p
3. Mazda 3 79p
4. Opel Meriva 65p
5. Renault Megane 48p
6. Honda Accord 30p
versus
...ja Teie valik, eelistused ning arvamus

janar kirjutas: tiitlitel on niikuinii see, et üks autotootja saab endale mingi mõttetu kõlksu, millega auto teemal ebakompetentsetele inimestele oma toodet kergemini maha müüa
Krt, kui ma uue auto ostaks ja seal mingi kleeps peal on laseks neil kohe selle maha katkuda. Anti@ei.kannata.kleepseConfer kirjutas: vähe sellest, neil veel selline kleepekas ka VAJA igale autole kleepida, kusjuures see on sellise liimiga, et kätte lihtsalt ei saa.Peso 307-l oli nii
Hmmmm... mulle kleebiti tagaaknale "Puhas sõidurõõm" Täitsa OK! Ühtib minu arvamusegaAnti kirjutas: Krt, kui ma uue auto ostaks ja seal mingi kleeps peal on laseks neil kohe selle maha katkuda. Anti@ei.kannata.kleepse
Ära ostmises pole mõtet kedagi süüdistada. Neid kuute autot ei pannud paika mingi kahe või kolme liikmeline komisjon, vaid 17 ajakirjanikku vaba hääletuse teel. Igaüks kirjutas algul 10 aasta jooksul Eestis esitletud masinat, mis nende arvates vääriksid osalemist Aasta auto valimistel. Järjestus polnud oluline - lihtsalt kümme autot. Seejärel loeti kokku, mis autod kordusid kõige enam ja saadi kuus enim mainitud autot.Confer kirjutas:Kuid mulle jäi kohe mulje, et osad mehed olid nn "ära ostetud". Kuidas üldse saab võrrelda võrreldamatuid asju - üks on saksa auto kõva auto, teine japsi odava klassi auto. See ajas ikka tsipa turja punaseks küllIgatahes võistlus!