viimane ilus 3´ne E46

viimane ilus 5`ne E39

ja viimane ilus 7`ne veeres tehasest välja E38 kerega

Uuemate BMW-de disain jätab minu arvates ikka väga soovida. Parajad konnad näevad ikka välja küll

Kui nüüd täitsa aus olla, siis mul on olemas ajakiri (ei mäleta enam, mis nimeline, eestikeelne) sellest ajast, kui E46 välja tuli. Seal pole minuarust mitte ühte halba sõna selle auto välimuse pihta.TheJX kirjutas:...poisid, mis te arvate, kas omal ajal kui E39, E46 vms tehaseväravast uue ja värskena välja veeres, siis võeti ta kohe avasüli vastu? vaevalt küll.
...aaaga on Sul mõni ajakiri, kus oleks mõni halb sõna uue kolmese disaini pihta?Kustas kirjutas:Kui nüüd täitsa aus olla, siis mul on olemas ajakiri (ei mäleta enam, mis nimeline, eestikeelne) sellest ajast, kui E46 välja tuli. Seal pole minuarust mitte ühte halba sõna selle auto välimuse pihta.TheJX kirjutas:...poisid, mis te arvate, kas omal ajal kui E39, E46 vms tehaseväravast uue ja värskena välja veeres, siis võeti ta kohe avasüli vastu? vaevalt küll.
täpselt sest ilu vaataja silmadesTauri kirjutas:pointless teema.
+ 1Tauri kirjutas:pointless teema.
Arvan pmst samamoodi, kuid mulle ei istu eriti just eelmise põlvkonna mudelid - E46 ja E39. Uued on minu arvates täitsa huvitavad ja uus kolmanda seeria kupee lausa väga meeldib.meelis k kirjutas:Kui rahakott järgi jõuab, küll need uuemad ka meeldima hakkavad.
Viimane ilus 7ne - e38
Viimane ilus 5ne - e34 või e39 (plank e39 on suht igav auto tegelt)
Viimane ilus 3ne - e36 kupee