Liivaprits
Liivaprits
Paluks soovitusi firmade kohta, kes liivapritsi teenust pakuvad. Neid on üsna mitmeid ja nagu mitmetelt autoehitajatelt kuulnud olen, võib nendega päris kergesti alt minna, nii et kui kellelgi on kogemusi, siis palun jagage.
Tänud.
Tänud.
Tänud jällegi:) See inimene ise konkreetselt ei tegele, aga lubas mu homme tegijaga kokku viia, eks näis. Lihtsalt mõni asjatundmatum tegelane võib katuse kõveraks vms. lasta, on selliseid asju juhtunud, hilisemate probleemide vältimiseks vaja hoolega valida. Isiklikult ei oska neid tegijaid hinnata, seepärast hea teiste kogemustele toetuda. Veel pakkumisi?
tel. nr on 05261279 üks sõber rääkis, et pidavat pritsima liiva see mees.
Aga seda küll ei tea mida ta kõveraks või sirgeks on last tean aint seda, et auto puhtaks pidi 2k saama.
Kuid kordan venna asjalikku suhtumist pead ise arvustama;)
minu masinat pole ta näppind:D
Aga seda küll ei tea mida ta kõveraks või sirgeks on last tean aint seda, et auto puhtaks pidi 2k saama.
Kuid kordan venna asjalikku suhtumist pead ise arvustama;)
minu masinat pole ta näppind:D
Ma aktsepteerin Gey abielusid aga mõlemad tibid peavad ilusad olema!!!
Oskab keegi soovitada mõnda firmat Tartus või lähiümbruses, kes oleks nõus sõiduauto kere liivapritsiga üle käima? Priaali (värvigrupp) tean ja helistasin ka e-trucki roiul aga seal ei ole hetkel meest liivapritsi taha panna.
Seega oleks kõik soovitused/kogemused oodatud
Seega oleks kõik soovitused/kogemused oodatud
Viimati muutis nuga, 18.05.2004 12:45 38, muudetud 2 korda kokku.
Tee ise liivaprits.
Hangi mõne vana külmiku kompressor , tühi kodugaasi balloon , osta poest( kuskil nägin 600 raha) liivapritsi püstol. Monteeri need kokku nii et kompressor toodab ballooni ja sealt edasi voolikust püstolini ja ehituspoers peenikest liiva paar kotitäit ja naudi lendavat liiva.
Mingit a-la gaasimaski ära unusta .
Hangi mõne vana külmiku kompressor , tühi kodugaasi balloon , osta poest( kuskil nägin 600 raha) liivapritsi püstol. Monteeri need kokku nii et kompressor toodab ballooni ja sealt edasi voolikust püstolini ja ehituspoers peenikest liiva paar kotitäit ja naudi lendavat liiva.
Mingit a-la gaasimaski ära unusta .
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21