Ma siis panen ka oma listi siia ülesse,mis pole eriti pikk.
2005
Alguse sain siis sellisest aparaadist nagu E28 520i aastast 81.See auto ei sõitnud kunagi teedel ega minu käes ei käinud ka mootor.Oli "projekt",kuid jäi poolikuks.Tehtud tööde nimekiri oli meeletult pikk ja häid mõtteid oli taskust võtta peoga,kuid mõteteks need jäidki.Selle auto eest maksin ma
"klaaslilledes"
2006
Teiseks BMW'ks sai 83'da aasta 518,mis minu käes oli vist maksimaalselt kaks kuud.See oli jube auto,kui aus olla.Manuaal,4 käiku,roolivõimu ei olnud.Ainuke lisa oli el peeglid (neid vist pandi kõigile külge).Kere oli väsinud.Auto sai toodud saaremaalt
7000.- krooni eest.
2006
Järgmiseks sai ostetud endale 92 aasta E34 525TDS.Truu auto oli,kordagi ei jätnud teele.

Samamoodi oli teostatud remonttööde nimekiri pikk.Auto oli aus ja ostsin ma ta kasutaja Andres käest,Sepa autopoest.Tooaeg maksin ma tema eest
43000.- .

Olid ajad,olid majad!
2008
Kuna tekkis vajadus suurema mootori järgi (mingi haigus vist),siis sai ostetud endale 93 aasta 540 V8.Nokkimist oli ja bensiini jõi,kuid sõidurõõmu oli palju.

See auto tekitas minus rõõmu ja viha korraga.Kui mõtted olid tegemist vajavate tööde juures,tekkis masendus ja tahtmine teda põlema panna.Kui aga pedaali maha surusid,kiskus vägisi suunurgad kõrvuni ja näonaha kuklasse.Kogemus omaette,koos LSD diffriga.

Hinnaks oli tooaeg
41000.-
2008
Mõtted muutusid kiiresti.Vahetasin auto E34 525iT vastu,mis pärines aastast 1995.Varustusaste oli autol hea,kuid nokkimist palju.Nahksisu,parkimisandurid,4x el aknad,suur el luuk,püsikas,kont,täis OBC ja igast pudi-padi veel.
2010
Tükkaega olin ilma autota,kuniks tekkis uuesti võimalus.2010 aasta 11'dal veebruaril sai endale soetatud E30 318iT aastast 90.Pean tõdema,et kõige parem ost mu autoajaloos.
Minu poolest võiks olla sellel autol ainult üks iste ja ülejäänud tühi salong.Sõidurõõmu pakub see pill igas asendis.Hind:
Hindamatu!