Ja seal hulgas ka minu auto..koolist tulles oli autos veel ~24l kütet, aga 2h pärast sõitma minnes juba punane tuluke ja kompu järgi 7.8l

Mõelge isegi päeva valgel huiatakse tavainimesi juba

plaan nagu on, peaks midagi väärtuslikuma või miski läpaka maketi leidma ja selle autosse viskama, igatahes kui võtan miski hetk ette ja kätte saan, siis helistan terve selle foorumi ka läbiJaanoi kirjutas:Uued klaasid ette, auto maja taha ja ise valvesse?
Kusjuures esimene asi, kui nägin et mul veljekapslid jalutama olid näinud, sai tehtud mitmeid ostukuulutusi igasugustesse portaalidesse.Shadowray kirjutas:keegi, kes vene keelt oskab võiks bmwhousi kuulutusi lugema hakata. Ma pakun, et sealt võib nii mõnigi asi tagasi "välja" ilmuda
Mul läks 2 ratast, 2a tagasi, ka Haabneemes. Renoveeriti maja ja no ei suuda ju koguaeg neil vantidel siin silma peal hoida. Sai ratta nrid politseile antud, Hawaii Expressi saatsin nrid (olid sealt ostetud), neil on mingi must list nö, et no äkki ilmuvad välja, rattafoorumisse tegin teema, siis veel ühte portaali, kus on varastatud asjad, kammisin kõikvõimalikke ostu-müügi portaale, et no äkki. Palju ei puudunud, et pandimaju oleks kammima läinud. Ilmselt on need praeguseks kuskil Lätis või jumal teab kus. Kahtlusi äratas muidugi ka see, et muukimisjäljed puudusid, olin alguses 100% veendunud, et ühes meie trepikoja korteris elavad üürnikud on selle taga, aga no tõestada ei ole seda millegagi. Nüüd on kõik ühiskasutatavad ruumid signa all. Aga see on kirjeldamatu, kui vihaseks see ikka tegi, polnud päris mingid suvalised rattad ka. Irooniline on veel see, et päev varem sai ema ratas teise ruumi viidud ja teised 2 jäid keldrisse...Annely kirjutas:Viimsis tegutsevad varganäod lainetena, kui mõni kamp pannakse kinni, siis mõnda aega on jälle rahulik.
Selle aasta alguses viidi minu maja eest Haabneemes minema E38 isetumenev peegel, kahju mitte väike.
Lisaks käiakse praktiliselt igapäevaselt majade keldrites sees, eelmisel nädalal jäin ise niimoodi oma jalgrattast ilma. Võetakse kõike, millest jõud üle käib. Uurija käis avaldust vastu võtmas ja ütleski, et hulgim on tegelasi kinni pandud, aga ilmselt loodus tühja kohta ei salli....
Tattninad täna jälle mõllasid... Teatsin juba kust vaadata ja seekord manööverdasin lumepalli eest ära..randolsd kirjutas:Viimsis.. mererannateel.. visati kusagilt rödult lumepall-jäätykk vastu esiklaasi sõiduajal.. arvasin, et nüüd mu kuuaega vana klaas ribadeks... aga önneks pidas vastu... jube ikka, et värdjaid niipalju liikvel..
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=3&t=115293Edgar kirjutas:To kapa. kogemata:D
Porks kuule, sa rääkisid et varastas mingi bemmi. Millise täpsemalt ? värv, ja seeria ?
Edgar kirjutas:VOT JUST 151 AVG OLIGI ! 3 rondelli velge oli all.
Sugulane kurtis kunagi et varastati sõbralt ära, omanik on Rene vist. Debiilid :S
Juba paar aastat tagasi oli see probleem sealkandis üpriski terav. Järelikult pole olukord muutunud.UPS kirjutas:WTF mis toimub, juba murtakse garaazidesse sisse ve,