Aga lumi on lahe, kui just autol meeter lund ja jääd ei ole ning kinni ei istu

Eelmine aasta samuti sai sõidetud üheratta- ja esivedulise masinaga ning samuti polnud proleeme, nüüd E34 on aga vähe madalam...
TUle parem Häädemeestele mereleAARE530 kirjutas:Hetkel Pärnus sajab ka ilusti, loodan, et keerab veel vunki juurde, saaks nats hullata kuskil
Ära sa ütle, eelmine talv (pea olematute talvekatega) sai isegi kinni istutudoo7 kirjutas:Sul on vastav pill kaTiitR kirjutas:Krt, mulle küll (paks)lumi meeldib![]()
Muidu tagaveoline on eriti tagurdades täiega ädine. Mul vaja majaeest tagurpidi ära sõita, siis pidevalt kinni isegi olematu lumega, vaja edasi tagasi jõnksutada et hooga tuleks, olgugi et auto originaalkõrgusel ja veel LSD differ. Samuti on rehvid korralikud
Hämming.. ma ei saa aru, midagi nagu ei klapi.oo7 kirjutas: Muidu tagaveoline on eriti tagurdades täiega ädine. Mul vaja majaeest tagurpidi ära sõita, siis pidevalt kinni isegi olematu lumega, vaja edasi tagasi jõnksutada et hooga tuleks, olgugi et auto originaalkõrgusel ja veel LSD differ. Samuti on rehvid korralikud
Teil on aeg vahetada välja oma kojamees. Tule meie maja ette- kõik puhtaks klanitud kenasti. Pole siin keegi kinni jäänud ja pole lootustki siia kinni jääda. Vähemalt praegu teeb kojamees kenasti tööd, eks võimalik, et ta pika lumise talve peale vastu kevadet võib ära väsida, kui lumesadu jätkub nüüd kuni aprillini.Riivo kirjutas:...kes kurdab et ei jää kinni...nt Õismäe-Mustamäe magalarajoonid on lihtsalt võimatud...kojamehi ei huvita ja samuti ühistuid et majaesised lumised...ütleksin et väga kerge on kinni jääda, olgu sul nii head rehvid kui tahes
No TIIIIIIIIIIIIIIIT, millest me räägime?TiitR kirjutas:http://img826.imageshack.us/img826/1959/kinni3.jpg
kuna ma pargin kõrvalmaja ette siis on vaja pigem seal kojamees välja vahetada...õigemini kojapensionär...6-70 aastane muti kes vahelduva eduga lobiseb mitme omasugusega kes akna peal passivad ja siis viskab kuupsentimeetri lund - mitte muru alale vaid autoteele! Aga kuna minu võim sinna ei ulatu siis pole teha midagi.Pille kirjutas:Teil on aeg vahetada välja oma kojamees. Tule meie maja ette- kõik puhtaks klanitud kenasti. Pole siin keegi kinni jäänud ja pole lootustki siia kinni jääda. Vähemalt praegu teeb kojamees kenasti tööd, eks võimalik, et ta pika lumise talve peale vastu kevadet võib ära väsida, kui lumesadu jätkub nüüd kuni aprillini.
kui isegi tartus ei ole igalpool oma maja ees(nagu mul) ruumi eriti et oma autot parkida, mis sa siis tallinnast veel saada tahadcoleybwoy kirjutas:Pargi siis äkki enda maja ette, siis on õigust ülegi - kamandada ühistut kui lumest puhtaks pole roogitud kogu plats.
Selles point ongi et Õismäe ringi ääres on maju millel EI OLEGI oma kohti autode jaoks...seega kasutangi kõrvalmaja esist nagu teisedki.coleybwoy kirjutas:Pargi siis äkki enda maja ette, siis on õigust ülegi - kamandada ühistut kui lumest puhtaks pole roogitud kogu plats.