Auto põhja pesu
Auto põhja pesu
Kas keegi oskab öelda, kus Tallinnas saaks lasta autot põhja alt pesta? Tean et Statoilides on põhjapesu, kuid kas kuskil saab seda ka põhjalikumalt teha?
Re: Auto põhja pesu
Olen kunagi käinud sellises kohas ja seal asjalikud mehed. Hinnakirjas ka ilusti olemas altpesu. http://www.tak.ee/index.php?page=88&
520 Touring
aga tartus peale lõunaka stati?
Statoili põhjapesu on selline nagu mõni hiir sülitaks auto peale sealt alt. Sai tehtud ja siis 100m kaugusel garaazis kohe kanali peale sõidetud. Puhatamaks ei olnud midagi läinud, lihtsalt kergelt märg oli 

Käisin ka täna statoili pesus. Mitte midagi ei muutunud. Ilmselt läheb TAK käiku 

ah siuke tünksi värk siis. Tallinnasse ei tahaks küll sellepärast minna...kas tartus ei saagi siis kuskil pesta?
hhaha, mitte et teema oluline poleks, selles ma ei kahtlegi aga lugedes neid postitusi, tuli mul vägisi naer peale

Madis_M kirjutas:Kas keegi oskab öelda, kus Tallinnas saaks lasta autot põhja alt pesta?
topfuel kirjutas:Statoili põhjapesu on selline nagu mõni hiir sülitaks auto peale sealt alt.
agoy kirjutas:ah siuke tünksi värk siis..

aga keegi teine ei tea tartus mingit kohta siis?
Survekas kätte ja ronid ise auto alla !
sa ju tead, mis vanast survekast sai..niiet osta uus ja siis teeme ära

Seigo kirjutas:Survekas kätte ja ronid ise auto alla !
Teil kanalis äravool on üldse? 

sittagi..kanal ei ole veel puhasgiMadis_M kirjutas:Teil kanalis äravool on üldse?

-
- Huviline
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Hinnakirjast:Autohooldus24 kirjutas:http://www.autohooldus24.eu
Spidomeetri näidu korrigeerimine - Kokkuleppel -> panete siis valetava spido õiget kiirust näitama või korrigeerite läbisõitu (odomeetri näitu)?
Pooled autod eestis kui mitte rohkem on vast korrigeeritud nii -200 000km.akibo kirjutas:Hinnakirjast:Autohooldus24 kirjutas:http://www.autohooldus24.eu
Spidomeetri näidu korrigeerimine - Kokkuleppel -> panete siis valetava spido õiget kiirust näitama või korrigeerite läbisõitu (odomeetri näitu)?

When it doesn´t blow it sucks
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
ma heameelega korrigeeriks oma spidonäidu õigemaks kui see hetkel on...st mitte maha vaid kõvasti juurde
´17 4Drive
tartus kivilinna alvistra tankla automaatpesulas oli sihuke asi nagu põhjapesu. kui ma ei eksi, siis hind jäi ka alla 100 vana raha.
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
no põmst saime nagu aru ikka millest jutt oli, olenemata keelevääratusest.akibo kirjutas:Enamus vast korrigeerib ikka odomeetri näitu
´17 4Drive