Andeks, kui mu jutt segane tundub aga lihtsurelikuna tundub see täiesti mitte millegi eest trahv olema

Nalja teed või. Mis sõidusuundi reguleerivat märki Sul vaja on? Kui tegemist pole ühesuunalise teega, siis edasi liikumine käib ikka tee paremal serval. http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/3 ... 3d5e58.jpg Järelikult näed ka seda märki, et ahaa hakkas keeluala ja enne ei tohi parkida kui tuleb uuesti keeluala lõpumärk. Ei tohi parkida ka tagasi pöörates teisel pool teed.ttlauri kirjutas:See märk seisab mingis täiesti lambi kohas, ei reguleeri sõidusuundi ja kehtib ainult ühes suunas. Antud parkimiskohta on 2 võimalust siseneda kummalgi pool märke nägemata.
Aga valgustad siis äkki kui ma eksisin? Mina näen küll ainult ühte ainukest sõitmise moodust.ttlauri kirjutas:hillarr, sa pole vist seal väga käinud?
Vabandust, ei ole mul sellist kinnitust ja ei ole ka õigusteadust õppinud. Ma võtsin seda asja nii, nagu üks normaalne autojuht peaks mõtlema. Õigusteaduse spetsialistid oskavad muidugi peaaegu igast olukorrast ennast välja nihverdada. Kahjuks enamustel sellist haridust pole ja mitte ka piisavalt palju raha, et iga oma eksimust kohtu kaudu õigeks väänataKuno_T kirjutas:Paluks viidet õigusaktile, mis su argumentatsiooni kinnitaks?See kui kuskilt majade vahelt ja hoovide kaudu sinna on võimalik sõita ei lähe arvesse. Sellisel juhul lasub juhil kohustus minna kaugemale tee otsa ja tutvuda märkidega.