Siin ongi vist põhilised "rõõmustajad" need, kes saavad ka nüüd oma autod külg ees libisema lasta... laaaaaaaaahe

+1Margusja kirjutas:Viimane postitus oli küll natuke äärmuslik. Mina ise pole ei parkla - ega tänaval driftija, kuid lund ootan siiski. Minu arust on autoga seoses ka muid võlusid.
Kui nüüd enda seisukohast võtta, siis mulle tohutult meeldib talvisel lumisel kõrvalteel sõita, lumetolm taga keerutamas. Autos olles talvel eriti kuidagi õhkkond muutub hubaseks, pidage mind imelikuks. Pole siin driftimisega midagi seotud.
paha hakkab juba, kuidas see sama salmihakatis igalpool vohab.margusa kirjutas:Lumi tuli maha ja valgeks läks maaaa,
kaks väikest rullnokka kraavist välja ei saaaaa.
Nad istuvad autos ja jahe on neeeeeil,
sest esimene lumi on täielik FEEEEIL .![]()
![]()
![]()
See salmike on kohati lausa pildina esitatud:k3nny kirjutas:paha hakkab juba, kuidas see sama salmihakatis igalpool vohab.margusa kirjutas:Lumi tuli maha ja valgeks läks maaaa,
kaks väikest rullnokka kraavist välja ei saaaaa.
Nad istuvad autos ja jahe on neeeeeil,
sest esimene lumi on täielik FEEEEIL .![]()
![]()
![]()
sa ei ole ainus.minu naine tunneb samamoodicaptjones1 kirjutas:
Kas ma olen ainuke kellel pärast külg ees sõitmist autost kahju on?
Avalik rada kuskil? Tahaks ka midagi parklatest ja kõrvaltänavatest enamatoo7 kirjutas:Käisin just mitme sõbraga rajal, lasin seal 2 tundi omal isu täis.
Kus käisid?oo7 kirjutas:Käisin just mitme sõbraga rajal, lasin seal 2 tundi omal isu täis.