http://www.auto24.ee/used/576353" onclick="window.open(this.href);return false;
Mina teda viimati 2011-05-13_17.09.55 nägin sellisena.

GAME OVER?
Ilmselt ei ole siin küsimus enam ostuhinnast, vaid sellest, et ta originaal korda saada.Esimene stange koos lipi ja asjadega on juba ilmselt tonn eurone lõbu + veel pudi padi.Juice kirjutas:Ehk ütleksid kui suured need rahamäed siis olema peavad millega sa ta ära annaksid ?
Eks see ole pikalt seisnud, müügis olnud korduvalt siduririkkega, olen kuulnud mingist avariist maanteel möödasõidu käigus (ei pruugi tõsi olla) jmsjms. Ju siis iga omanik või aeg võtnud oma osa. Inimesi on erinevaid, samuti hoiavad inimesed autosid erinevalt.UPS kirjutas:Mul see küsimus oli juba päeval (siis polnud kahjuks võimalust postitada) miks see auto üleüldse nii õnnetus seisus on? Natuke arusaamatu, sest väidetavalt tehniline osa täiesti töötaks kui mootor peal oleks. Saaks aru kui oleks mingi mootoririke vms. ...
Tundub, et sa ikka ei saa aru, kui on driftiprojekt siis on driftiprojekt ja vajadusel tõmmatakse relakas sisse ka eksootilisematele autodele kui seda on mingi kõver E39.UPS kirjutas:Saan aru, et drifti projekt (või mis iganes projekt) käsil, aga küsiks v-o natuke rumala küsimuse- kas tavaline 210kw 4.0 pada jääb E36 kerele selleks otstarbeks lahjaks või? Ja kas sellepärast on mõttekas see Hartge pulkadeks tõmmata, eriti kui auto on täiesti reaalselt korda tehtav? Hartge vs E36 (kasvõi M3)- BMW foorumis ma pean üleliigseks midagi täiendavalt selgitama hakata ja pole vast vajagi- kõik jagavad nii beati kui matsu. Ostjat paraku minust erinevatel põhjustel ei saa, kuid siiralt loodan, et keegi hea inimene ostab selle auto ikkagi ära ja ehitab uuesti üles. Kahju rariteetsest pillist lihtsalt, ei muud. Ärge pange pahaks.
Parimate soovidega,
Priit
Kood: Vali kõik
547ARH
Mark: BMW
Mudel: 540I
Esmane registreerimine: 1996
Kehtivad ülevaatused: Korraline (kehtib kuni 09.2009). Sõidukil puudub kehtiv korraline ülevaatus.
Piirangu liik Piirangu seadja Piirangu seadmise kuupäev
Käsutamis keeld KAIRE PÕLTS, TALLINNA KOHTUTÄITUR 03.03.2011
Käsutamis keeld URMAS TÄRNO, TALLINNA KOHTUTÄITUR 20.07.2011
Käsutamis keeld URMAS TÄRNO, TALLINNA KOHTUTÄITUR 20.07.2011