Müügist paar kuud kohe, mis ette võtta? Arki arvelt maha? Või lähen võtan auto tagasi?

Siiski on 1 küsimus tekkinud, kas mitte sellisel kujul minu isikuandmete kasutamine ei ole kriminaalne tegevus? Seadus näeb samuti ette auto suhteliselt kohese ümberregistreerimise.margusa kirjutas:Mul oli sama juhus.Ma arvan et su nimel seda autot enam ei ole.Iizi lihtsalt ei saa ARKist autoomaniku nime vaid näeb et autol kindlustus lõppeb ja saadab lambist vanade andmetega pikenduslepingu.
Hea idee, lähen uurin.Henri_J kirjutas:Eesti.ee-sse saad ID-kaardi, mobiil-ID või pangatunnustega sisse logida ja sealt vaadata kõiki oma nimel olevaid sõidukeid jms infot.
Inimene ei ole foorumi kasutaja, vähemalt ei tea et oleks.margusa kirjutas:Kui tegemist on foorumi kasutaja arvan et võiksid kasutaja/nime avalikustada.Äkki keegi enne automüümist googeldab ta nime.See on sigadus
Ei ole antud looga kuidagi seotud, aga mis oli vaja sul nii teha? Tõesti ei saa aru.Marko S kirjutas:Mul oli siin paar kuud tagasi sama teema.Auto oli minu nimel, aga teine isik juba müüs.Helistasin siis kuulutuse peale, et kelle nimel auto, kas ikka üle-eelmise omaniku nimel ? Öeldi, et jah.Ma siis palusin viisakalt ümber vormistada paari päeva jooksul.Tuli selline vastus:"Nojah, eks ma siis vormistan!" Tead, tekkis selline tunne, et annaks sihukesele tattnokale vastu körvu.Noor naga, aga nii öhku täis! Ja paari päeva jooksul polnud seda ikkagi tehtud.Läksin ARKI ja vötsin ülbelt arvelt maha, kaheks aastaks siis.Oleks tahtnud, oleks vöinud löplikult arvelt maha vötta.Vot siis müü oma saani edasi.Nagu küla koerale, nönda koer külale!
Keerasin Ark'ist välja, vend tuli mulle vastu autoga.
Sellisel juhul küll.Marko S kirjutas:...ma müüsin auto söbrale ...Müüs siis seda juba mu söbrast järgmine isik...
Keegi ei ole tuututanud ega hädaldanud. On kusagil kirjas, et ostu-müügileping ei olnud kahes osas? See kui kahes osas teha, ega see siis veel uut omanikku ei pane autot enda nimele registreerima koheselt.Lauri kirjutas:A mida te tuututate ja hädaldate
Loe Lauri tekst uuesti rahulikult läbi ja mõtle natuke.KalevK kirjutas:Ehe eestlane krt, tahaks midagi nagu ka tarka öelda, aga vot ei oska. Siis kirjutab, et mida te hädaldate.
Minu arvates ka väga õige suhtumine, milleks seda monopolina tegutsevat Arki rahaga üle kallataLauri kirjutas:tehke alati ostu-müügileping kahes eksemplaris ja oma eksemplari alusel tehakse liiklusregistrisse märge, et auto müüdud.