...kui nüüd seda pilti uskuda, siis võib pealkirja ära muuta - "Viimane külm minu autole"! Kuna sellist kütust meie tanklates veel olemas pole minuteada?

No ma ei tea, kas siin enamus hädalised on kontoritöötajad, kes aru ei saa ja loogiliselt ei suuda mõelda, kõike võetakse sõna sõnalt. Hakatakse mingist sõnast kinni ja siis ühtejoru kõik lasevad.TiitR kirjutas:Selline süsteem pole mitte "kallis" vaid "lollus"!siiim_k kirjutas:Selle odava(millega tuled töötavad ka enne mootori töötamist) süsteemiga annab kruttida jah. Aga ühes foorumis üks „tark” tegi ise endale selle kallima süsteemi, millega tuled hakkavad tööle koos mootoriga ja kustusid mootoriga ja kui kasvõi kütus otsa sai siis tuled lihtsalt puudusid.
Kui soovid jahedat salongi tunda, siis ma võin Sulle oma autot laenata. Ei taha veel mõelda selle peale, kuidas ma esmaspäeval katkise salongiventikaga Tallinnasse meistrimeeste juurde jõuan. Hommikune -32 pole kindlasti see ilm, millega ise õues auto kalla nokitseda. Tõsi praeguseks on päikese käes juba pea palavaks läinud - miinus 20 kõigest.Muhv kirjutas:Peab täheldama, et viimastel päevadel on pidanud Webastol laskma tavapärase 10min asemel 15min töötada. Muidu on salong ebameeldivalt jahedavõitu....
Eks ta omamoodi huvitav on jahAARE530 kirjutas:Sele lehekülje algul olev Priitamg postitus- krt võiks siiagi vahel alla -40 tulla, jube kaif oleks
Pole seda külma väga pikalt olnud, kuid -25-30 tundub juba nagu jahedam sügis
Minule toodi see Murmanski linnast (küsisin poe nime ka) "АВТОЦЕНТР МАГАЗИН"Mestizo kirjutas:Kui saladus pole siis kuskohast ostsid laadija ja kui palju maksis?
Mitmed veebisaidi pakuvad sellist teenust nagu ilmaennustus selliste üllatuste vältimiseksprelude20 kirjutas:...Tegelt ise ootasin ka raju külma. Tulin eesti ...
Ja loomulikult talv tuli jälle ootamatult...margusa kirjutas:Hakkab pihta.Aku tühi
randos kirjutas:Ketrasin mis ma ketrasin täna lõunal aga käima sain. Turtsus-plärtsus ja ajas musta käivitamise ajal, kuid lõpuks ikka jäi käima. Väljas kraade -17 aga juba jonnib, ometigi nädalapäevad tagasi vahetatud eelsüüte küünlad, õli, küttefilter ja aku (Bosch S5 100Ah 830A). Ei tea mis ta sunnik veel tahab??