e34 foorum
-
- Huviline
e34 foorum
Tere foorumlased.
Kas keegi kes on e34 foorumis kasutaja,saaks mulle mõne sealse moderaatori e-maili anda?
Mul tegelikult seal ammu kasutaja juba,aga nüüd ei lase sisse enam logida. Aga ilma sisse logimata ei saa adminnidega kontakti kahjuks.
Ei tahaks uut kasutajat ka teha sinna.
Kas keegi kes on e34 foorumis kasutaja,saaks mulle mõne sealse moderaatori e-maili anda?
Mul tegelikult seal ammu kasutaja juba,aga nüüd ei lase sisse enam logida. Aga ilma sisse logimata ei saa adminnidega kontakti kahjuks.
Ei tahaks uut kasutajat ka teha sinna.
- Priidik199
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70
Re: e34 foorum
Ma ootan samuti oma konto aktiveerimist. Administraatoritel pole vist enam viitsimist asjaga tegeleda seal...
-
- Huviline
Ma ootan juba mitu kuud
Sõber tegi endale juba mitu päeva tagasi sinna kasutaja ja siiani pole "üle vaadatud" ja sisse ikka ei saa
Täitsa veider teema. Muidu nagu polekski midagi,aga mul seal juba ammu see kasutaja ja varem nagu toimis ilusti. Teemagi tehtud.
Eriti uut teha ei tahaks.

Eriti uut teha ei tahaks.
- Priidik199
- Huviline
Kas oleks võimalik nendele uutele huvilistele meelde tuletada või anda kontaktid - tuletaks ise meelde.Edson520 kirjutas:juba ammu annan kõik paroolid ja sjad nendele kes on huvitatud
Viimati muutis Priidik199, 14.01.2013 21:55 44, muudetud 1 kord kokku.
sorry et valesti aru said, ei ole veel andnud, kuna mitte keegi ei taha. kui registreerud uuesti siis aktiveerin sind kohe. probleem on spam kasutajatest, registreerub umbes 100 päevas
+372 5 100 607
- Priidik199
- Huviline
Anna mulle. Ma olen veebindusega pikalt tegelenud ja ka töötan sel alal. Otsin mõne spam vastase lahenduse.Edson520 kirjutas:sorry et valesti aru said, ei ole veel andnud, kuna mitte keegi ei taha. kui registreerud uuesti siis aktiveerin sind kohe. probleem on spam kasutajatest, registreerub umbes 100 päevas
EDIT:// Saime Edson520'ga jutule. Loodetavasti nädala lõpuks on registreerimine normaliseerunud ja saab ka margipõhises foorumis kaasa rääkida. Annan märku ka siin teemas siis.
Senikaua 5. seeria alafoorum.

Ootan ka juba üle poole aasta aktiveerimiskinnitust.
E36 328i cabrio & E36 328iT Winterbeater
- Priidik199
- Huviline
Tõenäoliselt on teie kasutaja kustutatud ning seda enam taastada pole võimalik.
Kel on "aktiveerimata", palun registreerige uus konto.
Kel on "aktiveerimata", palun registreerige uus konto.
-
- Huviline
Uut,ei saa regada,sest e-mail juba kasutuses.
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
rega mailinator.com-i abil siis, ei pea uut e-maili tegema ega midad.
Paned näiteks registreerimisankeedil aadressiks bemmimeees@mailinator.com ja saad meili tšekkida siit:
http://www.mailinator.com/maildir.jsp?email=bemmimeees" onclick="window.open(this.href);return false;
või paned midaiganessoovid@mailinator.com ja tšekid meili siit:
http://www.mailinator.com/maildir.jsp?e ... anessoovid" onclick="window.open(this.href);return false;
Paned näiteks registreerimisankeedil aadressiks bemmimeees@mailinator.com ja saad meili tšekkida siit:
http://www.mailinator.com/maildir.jsp?email=bemmimeees" onclick="window.open(this.href);return false;
või paned midaiganessoovid@mailinator.com ja tšekid meili siit:
http://www.mailinator.com/maildir.jsp?e ... anessoovid" onclick="window.open(this.href);return false;
- Priidik199
- Huviline
Bemmimehel mitu kasutajat juba tehtud sinna, sellest ka väiksed segadused. Lahendame probleemi PS teel.
Hetkel võtan mina liikmeid vastu, kuid registreerimine toimub siiski ainult administraatori aksepteerimisel.
Loodetavasti varsti saan FTP ligipääsud ka, siis saab foorumi uuendada viimasele versioonile ning asja korda.
Kellel probleemid vanade kasutajatega, võtke ühendust PS teel. Kel ütleb viga, et "Konto on veel aktiveerimisel" või analoogset, siis registreerige konto uuesti.

Hetkel võtan mina liikmeid vastu, kuid registreerimine toimub siiski ainult administraatori aksepteerimisel.
Loodetavasti varsti saan FTP ligipääsud ka, siis saab foorumi uuendada viimasele versioonile ning asja korda.
Kellel probleemid vanade kasutajatega, võtke ühendust PS teel. Kel ütleb viga, et "Konto on veel aktiveerimisel" või analoogset, siis registreerige konto uuesti.
-
- Huviline
Minu probleem lahenes 
Ainuke jama on see,et hotti ikka ei saa ja ei saa aktiveerimiseks seda linki vajutada

Ainuke jama on see,et hotti ikka ei saa ja ei saa aktiveerimiseks seda linki vajutada