Foorumis müügis see asi.Inetu igaljuhul.
Paneks telliskivideletulejumal25 kirjutas: http://www.tallinncity.ee/2089932/pildi ... -majaseina" onclick="window.open(this.href);return false;
JanekEnde kirjutas:Ma pargin ka mõnikord kaks kohta kinni, põhjus lihtne - et mõni tropp parklamõlke ei tekitaks. Õigesti pargin, siis vaatan kõrvalolevate numbrimärgid üle
Mine per$e!Henri. kirjutas:Vasakpoolne on Madis.-e auto ju![]()
Härra pancho villa! Mis tähtsust sellel on, kas säästmist väärt või mitte? Sõitsin ükskord ema roostes Nissan Primeraga ja parklas pani ka üks B4 80 tont kõrvalt boksist uksega. Ei olnud ka säästmist väärt auto, aga sellepärast ei pea ju laksma mölke täis peksta. Kui meest korrale kutsusin, et vaadaku mis ta teeb, tuli vastu tekst: "mida sa t**a mölised, midagi ei juhtunud ju!". Läksin autost välja ja kriim oli uksepeal. Kui ma vastutasuks kõrvalukse peeglit jalaga lõin ja ütlesin ära ulu, midagi ei juhtunud, kasvas asi edasi korralikuks käsivõitluseks. Asi on põhimõttes, olgu kuitahes ront.pancho villa kirjutas:JanekEnde kirjutas:Ma pargin ka mõnikord kaks kohta kinni, põhjus lihtne - et mõni tropp parklamõlke ei tekitaks. Õigesti pargin, siis vaatan kõrvalolevate numbrimärgid üle
sul näikse tõesti säästmist väärt pillid olevat..
kasvas asi edasi korralikuks käsivõitluseks.
Tõsine osside kokkutulek juAnti_K kirjutas:Härra pancho villa! Mis tähtsust sellel on, kas säästmist väärt või mitte? Sõitsin ükskord ema roostes Nissan Primeraga ja parklas pani ka üks B4 80 tont kõrvalt boksist uksega. Ei olnud ka säästmist väärt auto, aga sellepärast ei pea ju laksma mölke täis peksta. Kui meest korrale kutsusin, et vaadaku mis ta teeb, tuli vastu tekst: "mida sa t**a mölised, midagi ei juhtunud ju!". Läksin autost välja ja kriim oli uksepeal. Kui ma vastutasuks kõrvalukse peeglit jalaga lõin ja ütlesin ära ulu, midagi ei juhtunud, kasvas asi edasi korralikuks käsivõitluseks. Asi on põhimõttes, olgu kuitahes ront.
naersin kõht kõverasAnti_K kirjutas: Kui meest korrale kutsusin, et vaadaku mis ta teeb, tuli vastu tekst: "mida sa t**a mölised, midagi ei juhtunud ju!". Läksin autost välja ja kriim oli uksepeal. Kui ma vastutasuks kõrvalukse peeglit jalaga lõin ja ütlesin ära ulu, midagi ei juhtunud, kasvas asi edasi korralikuks käsivõitluseks. Asi on põhimõttes, olgu kuitahes ront.
Et kui sinu arvates on minu auto küna, siis annab see sulle õiguse seda autot lõhkuda?oo7 kirjutas:Pole mõtet igasugu künasi ka üleliia lakkuda.. lõunamaades tavaline asi
edu teileoo7 kirjutas:Minu arvates oli minu auto küna ja venna arvates tema auto küna ja see andiski õiguse meil üheteisele aegajalt tagant sisse sõita
oo7 kirjutas:...ja see andiski õiguse meil üheteisele aegajalt tagant sisse sõita
cool story bro. loo moraaliks, et pargi üle mitme koha, muidu läheb andmiseks? sest kuidagi ei leia muud korrelatsiooni minu postitusega, mis seadis kahtluse alla vajaduse vana panni üle kahe koha parkida, et keegi liiga ei teeks.Anti_K kirjutas: Härra pancho villa! Mis tähtsust sellel on, kas säästmist väärt või mitte? Sõitsin ükskord ema roostes Nissan Primeraga ja parklas pani ka üks B4 80 tont kõrvalt boksist uksega. Ei olnud ka säästmist väärt auto, aga sellepärast ei pea ju laksma mölke täis peksta. Kui meest korrale kutsusin, et vaadaku mis ta teeb, tuli vastu tekst: "mida sa t**a mölised, midagi ei juhtunud ju!". Läksin autost välja ja kriim oli uksepeal. Kui ma vastutasuks kõrvalukse peeglit jalaga lõin ja ütlesin ära ulu, midagi ei juhtunud, kasvas asi edasi korralikuks käsivõitluseks. Asi on põhimõttes, olgu kuitahes ront.
Paraku täpselt nii ongi, bmw pealkirjas kasutamine müüb ja kogub klikke. Ka sellisel juhul kui bmw kannataja rollis. BMW on populaarne auto küll igas eas, kuid valdav osa sellest on just alates 18a-st kes load just saanud ja esimeseks autoks soetanud kvaliteetse, odavamas hinnaklassis auto võrreldes teiste markidega.Mihkel_U kirjutas:Kui liiklusõnnetuses on osalenud BMW sõiduk, mainitakse see alati kohe teema pealkirjas ära: "Veoautoga kokku põrganud BMW-s hukkus neli noormeest, neiu on kriitilises seisundis."
Kui samas õnnetuses oleks osalenud Volvo või kasvõi Opel, siis oleks ilmselt teema pealkiri olnud: "Veoautoga kokku põrganud sõidukis hukkus neli noormeest, neiu on kriitilises seisundis."
Ma ei saa aru nendest ajakirjanikest...
Skalp kirjutas:Halvad Ajad?
Kas asi on minus, et ma selliseid asju värske BMW omanikuna märkan, või on tõesti mingid halvad ajad praegu et sellised asjad toimuvad:
Üks BMW õnnetus
Teine BMW õnnetus
eks muidugi me ei tea asjaolusid ja päris kindlasti pole asi autos vaid pigem selles istme ja rooli vahelises tihendis, aga väga vastik kokkusattumus on ikka