..pole vb. küll "päris" avarii, kuid "veeavarii" kindlasti

+ üüber peeglid ja neerud. (Juhipoolne siiski alles vist).Tauri_J kirjutas:juba rotti pandud tuled
JanekEnde kirjutas:Ma laseks sital ära uppuda, mis sellise rondi küljest ikka enam võtta on.
Iisak, sa pidid ju saemees seal olema? Ühelgi pildil pole saage pihku sattunudiisak kirjutas:Laupäeval hakkame välja tirima neid sealt.
vana tagaveoline volvo tank:DJanekEnde kirjutas:Bemm tagant veel jubedam![]()
Krt ma arvasin et ikka mingi uuem volvo saan, aga hoopis vana hea tank. Kahju kohe.
Seda oli vist nii irmus vaadata, et fotograafid unustasiud pilditegemise ära. Või leekisid nii kaugele, et objektiiv ei ulatanud.TiitR kirjutas:Iisak, sa pidid ju saemees seal olema? Ühelgi pildil pole saage pihku sattunudiisak kirjutas:Laupäeval hakkame välja tirima neid sealt.Aga ei, lõpp hea ja autod väljas.
Tegin just oma postitusse paranduseeero kirjutas:Seda oli vist nii irmus vaadata, et fotograafid unustasiud pilditegemise ära. Või leekisid nii kaugele, et objektiiv ei ulatanud.TiitR kirjutas:Iisak, sa pidid ju saemees seal olema? Ühelgi pildil pole saage pihku sattunudiisak kirjutas:Laupäeval hakkame välja tirima neid sealt.Aga ei, lõpp hea ja autod väljas.
Kolm autot keerasime suunad sees vasakule ja siis laks tagant möödasõidulemiki-bmw kirjutas:Uks tädi arvas et voib mulle kuljepealt sisse soita![]()