https://www.facebook.com/Raidmartin?fref=photo
Võibolla ma olen liiga loll selle jaoks aga seleta mulle ära mis "kit" paneb käima auto, millel on mehhaanilise lülitiga ära katkestatud näiteks bensiinipumba toide relee ja pumba vahelt? Piltlikult sama kui oleks bensiinipumpa minev juhe katki. Mis "gone in 60 seconds kit" sellise vooluahela ise taastab?ttsys kirjutas:Pole olemas sellist autot, mida ei ole võimalik ärandada. See vana-kooli mõtlemine on veel suurem enesepettus. Pange lüliteid või kasvõi hundirauad.Vaadake paar korda uuesti "Gone in 60 Seconds" ja siis laske ajudest läbi, et iga juhtumi jaoks on vastav "kit". Kui 5€ vilkuvast dioodist pole abi siis ei aita ka igasugused kuki-muki elektroonika, sh kahepoolse sidega 400MHz narkarite ja joodikute peletajad ning raua vidinad.
Ainus asi, mida saab teha on paigaldada GPRS/SAT alarm-jälitussüsteem ja hoida kindlustus peal.
iga kord hakkad kraani keerama kui sõita tahad/sõidust tuled?sigaelmar kirjutas:Aga ma mõtlesin välja :-) Ehitad küttetrassile kraani vahele :-) Seda ikka ämblikuga otseks ei pane ja kui pättidel just kanistrit ja voolikuid ühendustega kaasas pole, siis ei sõida see auto kuskile ;-)
Tauri_J kirjutas:lihtsam mingi klapp aretada kui nagu punnvõrriga sõita