Leppetrahv
- xxMarek
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 323i
Leppetrahv
On kellelgi kogemusi AS Ühisteenused leppetrahviga? Kas peab ära maksma või võib lihtsalt minema visata?
Eat, Sleep, Drift, Repeat !!!
Re: Leppetrahv
Mulle teadaolevalt pole selle vastu mingit rohtu,
küll aga on paar tuttavat pääsenud sellega, et on küsinud tõenduseks tehtud pilte ja seal ei ole keelavad märgised jms trahvi tegemiseks nähtavad.
Ühisteenused teevad üldiselt mingi 30e ja sellepärast väga palju vaeva pole viitisnud näha ka.
küll aga on paar tuttavat pääsenud sellega, et on küsinud tõenduseks tehtud pilte ja seal ei ole keelavad märgised jms trahvi tegemiseks nähtavad.

Ühisteenused teevad üldiselt mingi 30e ja sellepärast väga palju vaeva pole viitisnud näha ka.
xxMarek kirjutas:On kellelgi kogemusi AS Ühisteenused leppetrahviga? Kas peab ära maksma või võib lihtsalt minema visata?
http://tarbija24.postimees.ee/3701525/o ... taktandmed" onclick="window.open(this.href);return false;
Honda Prelude (5gen) '97➤Audi A4 (B5) '97➤Bmw 316i (E46) '99➤BMW 525i (E39) '02➤Mazda 6 (GH)´08
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Seda head parkimistava küll väga ei jälgitaTa märkis, et hea parkimistava, mida Maanteeametiga vastava lepingu sõlmimisest huvitatud eraparklad võiksid kehtestada, tähendab muu hulgas sedagi, et iga eraomandisse kuuluv maatükk ei kvalifitseeru eraparklaks.

- j.j.
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36 / E90
Keegi ei sunni ka. JOKK.Henri. kirjutas:Seda head parkimistava küll väga ei jälgitaTa märkis, et hea parkimistava, mida Maanteeametiga vastava lepingu sõlmimisest huvitatud eraparklad võiksid kehtestada, tähendab muu hulgas sedagi, et iga eraomandisse kuuluv maatükk ei kvalifitseeru eraparklaks.![]()
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 328i e46,BMW 320iT 46
Mina vaidlustasin,kuna auto ei asunud nende hallatavas parkla vaid järgmisel parkimiskohal,mis oli vabalt parkimiseks kasutatav.
Pildid olid ülevalgustatud,auto nr oli vaid aimatav,parkimiskorrast teavitavad tahvlid ei olnud paigutatud nii,nagu nende kodulehel olevas kirjelduses on kirjas ja veel pihuga pisiasju,millele viitasin.
Alguses vähendati 15 euri peale,siis läksin tarbijakaitsesse peale mida nad trahvi tühistasid.
Mina nende parklas ei parkinud ja sait trahvi lihtsalt hooletusest või lootuses,et loll maksab ära.
Kui sa aga süüdi oled,siis oleks aus ära maksta.
Pildid olid ülevalgustatud,auto nr oli vaid aimatav,parkimiskorrast teavitavad tahvlid ei olnud paigutatud nii,nagu nende kodulehel olevas kirjelduses on kirjas ja veel pihuga pisiasju,millele viitasin.
Alguses vähendati 15 euri peale,siis läksin tarbijakaitsesse peale mida nad trahvi tühistasid.
Mina nende parklas ei parkinud ja sait trahvi lihtsalt hooletusest või lootuses,et loll maksab ära.
Kui sa aga süüdi oled,siis oleks aus ära maksta.
- Annely
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW
Ühisteenused haldavad linna maal asuvaid parklaid, kui said trahvi mõnes neist, siis maksa ära - linnal on juurdepääs sinu andmetele (erinevalt erafirmadest) ning trahv pööratakse kindlalt sissenõudmisele, kui jätad maksmata.
- icedog
- Huviline
- Peamine sõiduk: e 46
Teenust kasutate,aga maksta ei taha? Pange paak täis ja võtmed ette. Tuleks teeks mõne sõidu teie autoga! 

Tööd ma ei karda. Olen töö juures isegi maganud!
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
ei saa ka ühisteenused eraparklas trahvi tehes ligi sinu andmeteleAnnely kirjutas:Ühisteenused haldavad linna maal asuvaid parklaid, kui said trahvi mõnes neist, siis maksa ära - linnal on juurdepääs sinu andmetele (erinevalt erafirmadest) ning trahv pööratakse kindlalt sissenõudmisele, kui jätad maksmata.

Viimati muutis Annely, 06.06.2016 11:27 07, muudetud 2 korda kokku.
Põhjus: Ma ei öelnud, et kui said trahvi Ühisteenustelt, siis maksa ära, vaid: "linna maa asuvaid parklaid - kui said trahvi mõnes neist - maksa ära". Ehk siis küsimus parklas, mitte trahvi tegijas.
Põhjus: Ma ei öelnud, et kui said trahvi Ühisteenustelt, siis maksa ära, vaid: "linna maa asuvaid parklaid - kui said trahvi mõnes neist - maksa ära". Ehk siis küsimus parklas, mitte trahvi tegijas.
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541