DTC sees kannatab selliseid kurve suht haigete kiirustega võtta ja ilusti hoiab paigal, ka märjaga

Ülemiste omast sõitsin mööda ja ei usu, et drifti üritus oli.Reimers kirjutas:Pilte pilte siia mis siis juhtys
5mm michelin mu fordi ökukulguril ja sain ristmiku peal käiguvahetusega ratta ringi, sealjuures ei kiirendanud metsikult, kuna vilkureid oli üle risti omajagu.ttsys kirjutas:Mis rehvid, et selles lõigus võimalikust vesiliust jutt? Oli üldse rehvi ja veel õiget?
Vee kogus teel,ttsys kirjutas:Mis on ratta loomajõuga ringi ajamisel seost või ühist vesiliuga?
Ei usugi vesiliu teoorjat, pigem kaotas taga ratas pidamise ja edasine oli juba valesti reageerimise tulemus.tfv kirjutas:kuidas sellisel väiksel kiirusel üldse vesiliug saab tekkida?
Nudaa, nägin ka seda autot ja ma arvasin, et auto tuli Suur-sõjamäelt "otse" a, et järvevanast see küll imelik, et nii viskas. Muidugi ilm oli siis ka suhteliselt vesine.Herts kirjutas:Jah jube naljakas.
Vesiliug tekkis, ei proovinud driftida roolis olnud juht.
Ja m6istus tule appi, polnud sirge tee, kui tulla j2rvevanast!
Mõistust võid kutsuda kust tahad aga kust tuli seda on raske selgitada, sest kust ma pean teadma, Tartu mnt on seal kohas täiesti sirge.Herts kirjutas:Ja m6istus tule appi, polnud sirge tee, kui tulla j2rvevanast!
jep 330xi , Malloci vana auto, kw coilid ja jutud.RagnarV kirjutas:https://tallinncity.postimees.ee/429998 ... ge=7283867
See vist foorumis olnud auto ?