https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... &scopeId=C
Lätis on üks M-Tech e38 Imola red müügis. Kuulutus on muidugi suht viletsalt tehtud, aga auto ise on küll huvitav ja haruldane.
See pole vist orig. 535i-gi.RaikoK kirjutas:Mille poolest 535 haruldane on?
Mille poolest su kommentaar vajalik on?RaikoK kirjutas:Mille poolest 535 haruldane on?
Mingi foorumi isa oled?Hendri kirjutas:Mille poolest su kommentaar vajalik on?RaikoK kirjutas:Mille poolest 535 haruldane on?
Sinu kommentaar oli nüüd väga vajalikHendri kirjutas:Mille poolest su kommentaar vajalik on?RaikoK kirjutas:Mille poolest 535 haruldane on?
Selle lausega müüs oma 645'te Villu ParvetMargusA kirjutas:Kuskilt teemast. ...nagu M6 aga vähem võtab bensiini...
Kui kuulutust lugeda, siis sobib sellesse teemasse vägagi hästi. Mina tõmbaks paralleele Raigo kunagise E36 touring kerel M3 tehnikaga. Jah, autod igas mõttes erinevad, aga olemuselt sarnased. Kõik tegemised on ilusti tehnilises passis ja täiesti tänavalegaalne, mida enamus selliseid projekte ei ole.RaikoK kirjutas:Mille poolest 535 haruldane on?
reeglid on lollideleOliver.L kirjutas:Rääkige seos Eestiga ka ära, siis mul rohkem küsimusi pole. Alateema ju algas ikkagi postitusega, mida ja kuidas postitada. Jah auto huvitav, ei vaidle, aga OT ka need lingid siin, kui siin kellegi arvamus ei meeldi kellelegi juba.
Kus on kirjas, et üldse peab olema seos Eestiga? Minumeelest siin teemas 1 kuni mitu väljastpoolt Eestit.Oliver.L kirjutas:Rääkige seos Eestiga ka ära, siis mul rohkem küsimusi pole. Alateema ju algas ikkagi postitusega, mida ja kuidas postitada. Jah auto huvitav, ei vaidle, aga OT ka need lingid siin, kui siin kellegi arvamus ei meeldi kellelegi juba.
testivoitja kirjutas:Kus on kirjas, et üldse peab olema seos Eestiga? Minumeelest siin teemas 1 kuni mitu väljastpoolt Eestit.Oliver.L kirjutas:Rääkige seos Eestiga ka ära, siis mul rohkem küsimusi pole. Alateema ju algas ikkagi postitusega, mida ja kuidas postitada. Jah auto huvitav, ei vaidle, aga OT ka need lingid siin, kui siin kellegi arvamus ei meeldi kellelegi juba.
Selle teema esimene postitus.Lauri_R kirjutas:Siia paluks lisada huvitavad BMW müügikuulutused.
edit by hanno:
Lisada kuulutuste juurde ka pilt ja rohkem infot, kui lihtsalt kuulutuse link. Muidu juhtub nagu KristjanS ütles:Kui need autod kord müüdud saavad, siis pole meil vaadata enam midagi ja postitused jäävad sisutühjaks. Linkide alt hakkab vastu vaatama "See auto on juba müüdud" või "kuulutus pole aktiivne".
Kuulutused olgu ainult Eesti portaalide omad või Eestiga seotud.
Vigane kuulutus ei ole huvitav kuulutus.
Oma silmaga seda Pärnus näinud. Korralik prillikiviBavaria96 kirjutas:Alpina D3
http://www.auto24.ee/used/2699373" onclick="window.open(this.href);return false;
mille poolest?