Lisaks kui keegi teab kust saaks E60 masinale uued kojamehed soodsalt võib ka infot jagada

On olnud olukordi, kus silikoonieemaldaja on brake cleanerile silmad ette andnud, nii et kunagi ei teaRiivo kirjutas:...Kõvemad mehed puhastavad ka brake cleaneriga
+1TanelH. kirjutas:Turtlewaxi klaasivaha. Hinna ja kvaliteedi suhe paigas. Maanteel sõites ei pidanud kordagi kojamehi kasutama tugeva vihmaga.
Esiklaasil jah. Küljeklaasid tegin vast kevadel äkki viimati, arvestatav kogus pigipesusi jne tehtud ja siiani hästi isegi peal. Esiklaasiga teine teema. Mul see lihtsalt peenikesi täkkeid, kriime jne täis. Piisad sinna kinni jäävad ikka mingilmääral. Imeasi ta muidugi ei ole aga mis ma ikka selle hinna eest saada tahan.TELK kirjutas:Ainuke probleem, et toimib ainult ühe kuu.
Aliexpressist tellisin, maksis 1,60 eurot. Saab ka odavamalt. Eelmine aasta jaanuaris kandsin peale ja toimib veel senini. Sõitnud olen selle ajaga ca 35 000 km. Kandsin selle uuele klaasile, eelnevalt puhastasin klaasi silikooni eemaldajaga. Jaanuaris lasen jälle klaasi ära vahetada ja siis uuesti kannan Aquapelli peale. Julgen soovitada kõigile. Mul neid Aquapelli klaasivahasi juba suurem kogus ostetud. Paljudele sõpradele olen selle peale kandnud ja kõik on rahul. NB! Ühe tootega saab ära teha esiklaasi ja kaks esimest küljeklaasi. Olen eelnevalt proovinud ka neid tanklaketi tooteid. Tallinnnas kannad peale ja Tartusse jõudes asi enam ei toimiBumBum kirjutas:Aliexpressist tellitud klaasivahale ootaks tagasisidet peale paari kuud kasutamist.
6 kuud on hea aeg aga see odav hind on väga petlik, isegi kui toimib ideaalselt, peab vastu 4-6 kuud.
Esiklaasile läheb vaja kolme Aquapel-i. Hiinast keskmiselt 4-5 eurot. Turtle Wax- 5 eurot ja seda jätkub rohkem kui aastaks.
Ma olen seda erinevatel autodel kasutanud. Maasturi puhul väga hästi ei toimi. Tähtis on, et esiklaas oleks puhas ja temperatuur vist on ka oluline. Miks vist, sest ükskord läks vähe kehvasti. Võimalik, et viga oli ka klaasi eelnevas puhastamises. Üldjuhul on kestnud peal kauem kui üks kuu ja selle ajaga vast käinud 2-3 korda pesulas, Statoil jne.
Minu hääl läheb Turtle Wax-ile. Kerge peale kanda, odavam ja kohe saadaval.