Teen iga õhtu samal maanteel 90 alas vasakpööret. Nii juba 10 aastat. 2 korda olen otse edasi sõitnud, kuna tagantulija tegevus polnud peeglist mõistetav ning 3 korda on minust üritatud vasakult mööduda (Tõmban siis hoo maha ja paremale). Eriti ohtlikud on lennukid, mis tulevad umbes 3 autot hiljem ning kipuvad pikka möödasõitu tegema. Neile on minu vasakpööre väga suur üllatus. Haagisega olen ka 2km varem ohutus kohas seisma jäänud ning tühjemat hetke liikluses oodanud. Suunatule panen tavaliselt väga aegsasti ning pidurdan sujuvalt. Selles kohas, kus mina pööran, on ka tee natuke laiem, mis võimaldab tegelikult paremalt isegi veokal mööduda ilma asfaltilt lahkumata. Õnneks ühtegi vastutulevat möödasõitjat pole selle 10 aasta jooksul kohanud. Sellel juhul läheks väga kiireks enda eest ära koristamisega.porku kirjutas:Varsti ei julge enam üldse kusagile poole pöörata, kuidagi tihti lennatakse viimasel ajal neile tagant selga kes pöörde ootel on..
Ehk siis jah - tundub, et vasakpööret tehes tuleb peeglisse rohkem vaadata kui ette.
Rattaid kipun pigem vist ikka otse hoidma, kuid pigem üritan vältida auto 100% seisma jäämist keset maanteed. Tahaks ikka iga õhtu oma koju jõuda

jJanno@vasakpööraja