vähemalt ei pildista hauaplatsil bemme
/Pirelli minu jaoks mürane ja Goodyearist ei arva midagi

vähemalt ei pildista hauaplatsil bemme
Nii aeglaselt sõidavadki kõik või?
Minu point oli pigem selles et masinal millel on niigi pidamisega probleeme on alla topitud midagi odavat millel on mustrit selleasemel et panna midagi alla millega oleks sellele autole vastavalt ohutu kulgeda. Just mõte läks nendele sendiveeretajatele, kus kui ei investeerita normaalsetesse rehvidesse siis vaevalt seal muussegi investeeritud on...Kaido S kirjutas: ↑20.08.2021 12:08 42 Inimeste ostujõu järgi lahterdamine näitab reeglina vaid arvaja rumalust. Eriti olukorras, kus paljud ei oma "enda" sõidukeid, vaid rendivad kasutusõigust tegeliku omaniku tingimustel. Minul iseenesest on ükskõik, mis rehvidega keegi sõidab, ainult naastrehvid keset suvepäeva teevad tigedaks, sest need näitavad auto kasutaja rumalust ja enesekesksust, nagu ka igasuguse austuse puudumist meie kõigi ühise vara suhtes. Lamellid võivad "emm-viie" all samuti vabalt olla, sest need võisid kevadel autol all olla ja siis ajas vanatehnika omaniku närvi NII mustaks, et too ei tahtnud enam sentigi sellesse projekti sisse panna ja müüb seda sellisena, nagu see on (tean, millest räägin). Teisalt võib see olla ka sendiveeretajate projekt, aga igal juhul saab siis võimalik huviline hoiatatud, sest isegi kui muidu jalamaid lelu üles nopiks, teeb säärane rehvivalik ettevaatlikuks ja sunnib enam tähelepanu ka teistele detailidele pöörama.
Suverehvide kavaliteet on vähem oluline kui talverehvidel, eeldusel, et piiranguist kinni peetakse. Pidurdusvõime poolest peaks rehv olema elastne, ehk suht värske ja vesiliu tekkimise piiri nihutamiseks peaks need olema hea mustrijäägiga, muu pole nii oluline. Loomulikult on kvaliteetrehvid paremad, aga kui eelarvet pole, pole mõtet sinna ka ülearu panustada. Pealegi näib pisut arusaamatu, et olukorras, kus väga paljud meist kulgevad Aasia päritolu riietes ja räägivad Hiina telefoniga, on Hiina rehvid on korraga saatanast?
Mida sa nüüd üritad?? Ma pole nüüd otse väitnud et peldikud, ei ole vaja üldistada vaid jutt oli M5st ikkagi..ma tunnen seda pidamise vahet enda masinaga isegi...Sportcontacti ja Atrezzio pidamise vahe on ikka tuntav, kusjuures viimased on isegi 2 mõõtu laiemadtoivoku kirjutas: ↑20.08.2021 19:41 42 tahad siis öelda,et kõik need autod mille all on odavad hiinarehvid on täispauk peldikud? Oled sa m5ga sõitnud? Pole seal mingeid pidamise probleeme. Kui sa ise provotseerid ja sõita ei oska siis küll ,aga selpuhul ei aita ka premiumklassi rehv. Igakell enne tutikas hiinlane kui 3-4a vana premium.
Ma ütleks, kõige olulisem on kummisegu. Musteri eesmärk on ikka vesi/lumi rehvide alt ära juhtida. Vormeli sõitudes ei kasutada kuiva ilmaga mustriga rehve, miks? Mida vähem mustrit, seda rohkem haakumist teekattega.RazzKalbass kirjutas: ↑21.08.2021 01:00 36 Hiinakas saabki head hinda pakkuda sest mingit testimist ja mustri töötlust/tööstust taga pole. Kopitakse mingi 20a vana Nokiani muster ja good to go. Ime et EL sellist sitta üldse sisse lubab.
Ei olnud Conti ise, täitsa mainekas ajakiri.siim320 kirjutas: ↑21.08.2021 01:20 39 Ma saan aru, et saad siin mingit "rahuldust" reede õhtul klaviatuuri mudides aga..
Olenevalt autost on see, müra taseme kõikumine ikka hoopis teine kui 1-3db
Alles olid su numbrid 60-90m ja nüüd juba 24m
Varsti äkki enam polegi?!?
Mis oludes see test läbi viidi? Lausvees?
Testi tegijaks oli Conti ise?
Aga vaata, päris inimesed on saanud siiani nende rehvidega hakkama ja pole laiba merd taga nagu meie viimaseaja moehaiguse koronaga "vist" peaks olema.
Et järelikult su viimased väljakarjutud numbrid 24m, vist pole ikka nii karmid. Aga, kui tihend ikka **** rooli ja istme vahel, siis abiks muidugi see 24m sulle ka![]()