Pane nendele selline e-mail. Otsi kinnitatud tellimuse viited üles ja lisa sinna.
---
xxxx OÜ on võtnud endale Võlaõigusseaduse alusel kohustuse tarnida minule vastavalt kinnitatud tellimuse (kpv ja viide) ja ettemakstud arve alusel kokkulepitud parameetritega tooted, kokkulepitud hinna, koguse ja lubatud tarneaja jooksul.
Tarbijakaitseseaduse alusel on teil kohustus esitada kliendile enne ostuotsuse tegemist korrektset infot kauba hinna, saadavuse ja muude omaduste kohta. xxxxx OÜ poolt juba kinnitatud tellimuse (viide kinnitusele) ühepoolseks tühistamiseks puudub xxxxx OÜ-l igasugune seaduslik alus.
Seega nõuan xxxxxx OÜ poolsete lepinguliste kohustuste tähtajalist täitmist minu ees.
Palun saatke kinnitus, mis päeval võin kaubale järele tulla. Olen valmis Teile vastu tulema ja aktsepteerima mõistlikku (kuni 5 tööpäeva) tarneaja pikenemist, et saaksite hetkel puuduva kauba mujalt soetada, aga kõik muud kinnitatud tellimuse (viide) tingimuste ühepoolsed muutmised xxxxx OÜ poolt ei ole mingil juhul aktsepteeritavad, sest teil puudub selleks igasugune seaduslik õigus neid muuta.
Ootan teie edasiseid ettepanekuid olukorra seaduslikuks ja sujuvaks lahendamiseks. Loodan siiralt, et me ei pea kaasama lahendusse kolmandaid osapooli ja te hoolite ikkagi piisavalt oma klientidest.
---
Jõudu!
Jaanus_V kirjutas: ↑28.06.2023 15:12 49
Mul siis ka mingi ikaldus nendega. Tellisin 13nda paiku 3 väikest jubinat kupeele ja tarneks oli 29s. Eile siis sain kirja, et juhiukse liigutamise plastik on nüüd uue koodiga ja vana 7me euri asemel vm tuleb nüüd maksta 13 euri. Et kas soovin juurdemaksu arvet või loobun kaubast. Mul on ainult üks küsimus, et mida nad siiani tegid

Selliseid asju võiks ikka esimese nädalaga avastada, mitte 2 päeva enne lubatud tarnet.