Noh, oleneb, kes kõhu kokku tõmbab- 52 tonniga ei kannata väga kõhtu kokku tõmmata.
Kaherealine maantee see tõesti pole, aga pidevalt sellistel teedel liikudes muutub see aastate möödudes aina rohkem väsitavaks...
See, nagu sa ütlesid, et ära arvesta teistega- TÄPSELT aasta tagasi, kui meeletu lumi oli ja ma metsast õhtul 9 paiku koormaga välja tulin, meetrised lumevallid tee ääres, kohtusin ühe mutiga (selliste kohta ütlen küll mutt, **** võtaks!)
Pidasin kinni ja läksin tema juurde, aga ma ei jõudnud isegi midagi öelda, kui tuli, et tõmba eest ära! Whattaf... Tema mure oli, et kui ta oma RAV4-ga ära vajub, mis siis saab? Ma ütlesin, et a kui ma selle 52t asjaga ära vajub, siis see RAV4 ei tee mitte midagi, tema RAV4 ma lihtsalt tõstaks hangest välja!
Kogu selle jutuga tahan öelda, et kui ma näen mingi kitsa tee peal mingit autot vastu tulemas, jään ma ise kusagil laiemal kohal/teeristis seisma, et kõik hästi laabuks, samamoodi tänan ma ALATI käeviipe, suunatule või vilgutamisega juhte, kes mulle teed annavad. Eranditult ALATI!
Ja talv ei ole aeg, kus oma õigusi taga ajada.
PS, Ilves, sina oled küll vist viimane, kelle pihta ma midagi negatiivset üldse ütleks