Ps. Ma olen naine, niiet palun mitte turri karata, olen võhik sel alal.

Kliendi jupid võivad töö kordi tülikamaks teha.
Mul korralikku garaazi küll pole, aga "korralik" kuurialune ja teen ka kõik ise peale sillastendi ja esiklaasivahetuse. Saan täitsa aru sellest, kui teenindus ei taha kliendi juppi, ei taha anda tööle garantiid või küsib rohkem raha. Pole küll palju juhtunud, aga ca 12 aastaga on tulnud mõned korrad ette, kus auto on pukkide peal, laiali ja tellitud jupp ei sobi/on defektne/midagi on puudu. Kes vastutab? Mina. Defektse jupi ajasin ise garantiis välja, aga puudu? Ei sobi? Ütle seda töökojas kliendile- tuleb jutt vastu, et te üritate rohkem raha saada, sest mina tõin asjad. Või et ise lõhkusite ära, mina tõin terve asja. Vb on üks klient sajast selline, aga kui töökojast käib läbi 5 autot päevas (täiesti arbitraarne number), siis saad iga kuu mingi jama kaela. Mõnes mõttes on kliendile endale kasulikum ka ise mitte jännata- viid kohale, tehke ära ja kui mingi jama on, siis ise vastutate algusest lõpuni. Eks see ilmselt vähe lihtsustatud ja idealistlik arusaam mul on, aga omadest kogemustest- nii palju võib juhtuda ja tavaliselt keegi ei taha vastutada. Mina saan ise aru, et läks viltu, töökojas mehaanik saab ka aru, et läks viltu ja neil on omad mehhanismid, kuidas need asjad lahendada. Pane sinna ahelasse klient vahele ja elu võib kiiresti suht vürtsikaks minna.