Lugu nägi siis välja nii, et hakkas üks auto mind jälitama. Tükk aega oli kannul, keerasin suvalistele tänavatele, see ikka järgi. Lõpuks viskas üle ja keerasin statoili, et mis krt su probleem on! Kutt sõitis kõrvale, tuli autost välja, minu akna juurde ja esitas oma abipolitseiniku dokumendid. Seejärel pistis need tasku ja nõudis juhilubasi ja auto dokumente. Küsisin tema seda abipolitseiniku tõendit veel korra näidata, samal ajal uurides temalt et kas tal on selline õigus ka olemas, et mu dokke kontrollida. See vastu: "JaJaaa..!" Ok ulatasin talle kõik vajaliku, mul karta polnud midagi. Hiljem veel küsis, et kas sul volitus ka ikka on jah?! Ütlesin et ikka on, kuigi polnud (ei olnud oma autoga), see läks õnneks

Seejärel andis mu asjad tagasi ja ütles, et 1 esimene tuli ei põle. Vastasin, et tean, seepärast ju statikasse tulingi. Kuigi tal endal oli ees 1 xenon, ei tea kas teine oli siis kuidagi naljakalt loojas, põles nagu tavaline lähituli

Ja nüüd natuke OT kah, 5 min pärast peale seda võttis mind tavaline politseiauto maha, sellele ei meeldinud lihtsalt mu sõidumaneer. Peale selgitamist, et libe on ju (No on ju täna tln teed eriti libedad, lund sajab praegugi) vastas esimene, et jaaa jaaa... . Vaatas korra lubasi, andis tagasi ja lasi minna.
Sellisel kellaajal ja sellisel päeval eriti autosi ei liigu, ju siis jäingi neile koguaeg ette

Aga siis ikkagi tahaks teada, kas see abipolitseiniku käitumine oli õiglane?
Mõtlesin veel, et kui ma oleks veel nii oma pool tunnikest tiirutanud, kas ta oleks mul ikka sabas sõitnud