Käisin just F1 kodulehel ja juba teist sõitu järjest on punased kuramus teab kus ja järjestus eestalates on

Radu tuleb ju juurde pidevalt.renks kirjutas:sama ka siin igavaks n muutunud see F1 koguaeg lasevad ühte ja sama ringi ja seda igal aastal võiks siis vähemalt mõni uus rada kuskile tekkida ,aga praegu jätab külmaks!
et siis varsti on oodata BMW vahetust Ferrari vastu?Viljar kirjutas:No jah, kuidas kellelegi, minule meeldivad punased ja lausa kahju, et ei ole sama algust nagu eelmisel aasatl, aga samas loodan, et küll nad hoo sisse saavad
sa tahtsid vist öelda et ikka väga-väga suur raha on taga...need team´d kelle rulli on saavad arendada masinaid ja mootoreid ja need kellel seda pole on alati viimased ja sinna nad ka jäävad. Sellepärast ongi F1 natuke igavavõitu...aga vaatan siiskiViljar kirjutas:Noo muidu küll BMW fänn, aga seal ikkagi meeldib punane![]()
Ja ma julgen mainida, et ega need punased päis tühjast kohast neid võite pole võtnud, eks seal ka ikka väga-väga suur töö selja taga.
Ot küll saavad oma uue mudeli ilusti liikuma
See kontor on ju lõplikult laiali!truumu kirjutas:mina ikkagi Williams-BMW poolt, kuigi kahju, et Montoya sealt leelet pani....
Ja jah, mina olen arjunud lapsest saati ferrarit fännamaraimo86 kirjutas:Igal ühel on õigus öelda kelle poolt ollakse.Mina ei hakka kll midagi unustamahanno kirjutas:Homme igatahes teleka ees ja hoian pöialt BMW kui tehasetiimi debüüdile.
Ferrari unustame ära ja muud loomad ka.
Ja proovige harjumuseks saanud Williamsile kaasa elamine nüüd ka ära unustada