Njah, eks neid paganaid on siin liikluses piisavalt. Idiootlik on see, et mitte ainult Kristjani näites, vaid ka muul ajal iga päev vast näeb selliseid, kellele ei mahu pähe, et neist mööda sõidetakse. Kõige vähem saan ma aru neist, kes peale möödasõitu ette munema jäävad

Ise teen küll nii, et kui mööda lähen, siis juba LÄHEN, minu jaoks ongi möödasõit mööda saamine aeglasemast sõidukist, mitte see, et saaksin pärast talle käru keerata.
Kristjanile niipalju, et ju see Audi juht tahtis äkki endale tõestada (või sulle või Taara jumalale, kes seda teab), et tal on ka auto, mis isegi üle 80 jookseb

Hea poole pealt ka midagi- kuna viimasel ajal olen ise taas aktiivselt Eesti liikluses, olen tähele pannud, et viisakust on siiski juurde tulnud- kohati vaatan, soe tunne hinges, et osatakse juba viisakuse eest tulede vilgutamisega tänada, kui teed annad või kaugetega vilgutad, näitamaks, et ole lahke, reastu ümber, tee on vaba ja lasen sind vahele jms.
Endale on see külge jäänud Skandinaaviast, kuid paistab, et kui ikka juht, kes tahab ümber reastuda ja on vbl juba lootust kaotamas, oskab seda zesti siiski hinnata, kui keegi teda siiski vahele laseb. Sama on ka sellega, kui tipptunni paiku kusagilt kõrvaltänavast peateele tulija vahele lasta, samas käega viibates- sellele zestile on enamus juhid tänulikud, viibates tänutäheks ka omalt poolt käega- kuna siis liiklus nagunii peaaegu seisab, siis ei oma vähemalt minu meelest erilist tähtsust, kas jõuad üle ristmiku üks fooritsükkel eespool või tagapool.
Tulemus- omal hea olla ja ka teisel hea meel, et viisakaid ka leidub

Vot sellistest pisiasjadest peaks vbl üldse alustama, kui me räägime konkreetselt liikluskultuurist.
Samas- siiski on suunatulede kasutamine natuke vähesevõitu ning seda võiks inimesed niikaua end sundida tegema, kui see neile verre ja käe sisse jääb...
Negatiivse poole pealt- fooritulede puhul olen kohutavalt palju viimasel ajal märganud punase tule ignoreerimist- mitmel korral on nii, et ise võtan juba vilkuva rohelisega hoo maha, kuna on näha, et ei jõua ka kollasega üle, samas kui mõned veel siis mööda uhavad, kui juba punasega foori taga seisan... Vot see on asi, mis mulle nagu ei meeldi ning arvan ka, et juhuste kokkulangemisel võiks üsna palju avariisid juhtuda, siiski...
Teema algatajale nii palju, et mina isiklikult ei taha uskuda, et sa olulisel hulgal EBK liikmeid näed huligaanitsemas või idiootsusi tegemas, kuna liikmeid peaks olema kusagil vaid 60- 70 ringis, seega jagades see 60- 70 autot Eesti peale ära, ei tohiks see eriti silmatorkav pilt olla, kui mõni klubiliige natuke eksib. Ning kõik BMW omanikud ei ole EBK liikmed- jõuame jälle välja sinna, et teeme, mis suudame, et pilti paremaks saada, kuid üldistamisest me siiski kahjuks ei pääse...