Täna tuli esimene lumi
plaanis oli täna õhtul suvepapud talvekate vastu vahetada, aga ilm ei soosi seda tegevust. Sellise ilmaga väljas kohe kuidagi velgesid vahetama ei kipu... 
Aga homseks ja ülehomseks lubas juba t lund ja tuisku. Kui homme-ülehomme viskaks tallinnas näiteks juba 10 cm lund maha, siis oleks tallinna linn jälle kaose äärepeal, sest enamikel suvekad all veel.

Aga homseks ja ülehomseks lubas juba t lund ja tuisku. Kui homme-ülehomme viskaks tallinnas näiteks juba 10 cm lund maha, siis oleks tallinna linn jälle kaose äärepeal, sest enamikel suvekad all veel.
Minu meelest ohtlikud on need kes ikka veel suve rehvidega ringi kimavad. Mul juba kaks olukorda olnud kus kaasliiklejad suvekummidega oleks minuga avarii teinud, üks äärepealt tagant sisse sõitnud ja teine kurvist välja tulles kaldus vastassuunda otse minu poole
Seega kõik talvepapud alla, siis tagatud nii enda kui ka teiste turvalisus

Seega kõik talvepapud alla, siis tagatud nii enda kui ka teiste turvalisus

V8
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
mina eile korra nägin et mingit lörtsi moodi asja sadas.
Naise autole said eile talvekad alla enda omale arvatavasti reedel.
Naise autole said eile talvekad alla enda omale arvatavasti reedel.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Ma nägin ka eile ainult kerget valkjat kihikest rohu peal, aga muidu ainult vesi. Hetkel omal küll veel suvekad all, kuid kuna talvekad on Vändras, ei hakka ma lihtsalt niisama sinna sõitma, ülehomme nagunii sinna minek. Eks ta nats jama vbl on, kui libedaks peaks ksikuma, aga eks siis tuleb sõidukiirust valida ja ka pikivahet ja elab vast üle
Laupäeval talvekad balanssi ja viskab vast alla, ei hakka ilma balansseerimata neid alla toppima, 2 talve juba sõitnud, kuigi kilometraai poolest suht vähe...

Ilm keerab lumiseks ja külmaks.
http://www.emhi.ee/index.php?ide=19,249
Täna õhtul võib juba kiilasjääd esineda aga kus, seda ei täpsustatud.
http://www.emhi.ee/index.php?ide=19,249
Täna õhtul võib juba kiilasjääd esineda aga kus, seda ei täpsustatud.
E30 316i ´90, E34 518i ´95
- Kristjan_K
- Huviline
Minu sõit oli just hetk tagasi Tallinn -> Märjamaa, kiirus oli maanteel 60-70 km/h. Ühe suvalise E34 järgi lasin sellise kiirusega, kuna natuke gaasi andes tahtis piix autol ära minna. Mida rohkem Märjamaa poole jõudsin, seda vihmasemaks asi kiskus. Tallinnas oli ikka jube lumine ja libe.
Ja muidugi kohe mingid esivedulised vilgutasid ja möllasid, et miks nii aeglaselt sõitma peab. Ja kindlasti naersid, et näe, bemmid ei saa hakkama.
Ja muidugi kohe mingid esivedulised vilgutasid ja möllasid, et miks nii aeglaselt sõitma peab. Ja kindlasti naersid, et näe, bemmid ei saa hakkama.
E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
Nojah eks tavaliselt nii kipub minema, samas on ka rehvivahetajate ressursid piiratud. Niikuinii langeb enamus hullumajast kuskil 2 nädala peale, ükskõik millal see talv siis tuleb (mul hea rääkida, sain just täna värsked naelad allaAARE530 kirjutas:Olen kindel, et homme v6ib raadiost ja telekast näha, et täna on yks k6ks teise otsa- ikkagi tuli see talv ootamatult- olen selles ysna kindel... Kurb, aga t6si.. Aga eks see homme näha ole...

- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Osaliselt pidasin tegelt ootamatuse all silmas ka mõju teemeistritele- hiljuti küll kuulsin raadiost või kusagilt, et sahad ja värgid on valmis, aga ma ei ole küll eriti kindel. Ise küll linnas hetkel ei ole ja tegelikku olukorda küll täpselt ei tea, kuid ei usu mina, et see väga roosiline oleks...
Selles mõttes, et alati võiks neid kollaste vilkuritega masinaid rohkem väljas olla...
Kuigi jah, eks sellega ole nii, et kellel ikka suvekad all (kaasa arvatud mina) ja pakilist vajadust sõita pole, ei ole mõtet niisama sõitma minna. Hetkel muidugi veel eriti, kuna lumi on järjekordselt ''uus'' nähe ja inimestel vaja natuke sellega harjuda...
Ja Henrik, ma ootan ka lund tegelt, seega sa pole päris ainus
Ja neid on veel 
Selles mõttes, et alati võiks neid kollaste vilkuritega masinaid rohkem väljas olla...
Kuigi jah, eks sellega ole nii, et kellel ikka suvekad all (kaasa arvatud mina) ja pakilist vajadust sõita pole, ei ole mõtet niisama sõitma minna. Hetkel muidugi veel eriti, kuna lumi on järjekordselt ''uus'' nähe ja inimestel vaja natuke sellega harjuda...
Ja Henrik, ma ootan ka lund tegelt, seega sa pole päris ainus

kella 17.30 paiku, kui ma kesklinnast Keila poole hakkasin sõitma, siis oli juba lumesaju ajal näha puistureid ja lükkajaid linnavahel. Kui Keilast linna tagasi jõudsin poolteist tundi hiljem, olid tänavad ka lükatud. Suuremad tänavad muidugi, väikestele polnud veel jõutud.
Nii et tänavu küll ei saa öelda, et teehooldajatele oleks lumi tulnud ootamatult. Nad olid kiired ja operatiivsed. Tublid inimesed.
Niiet, Aare, enne kui siin pessimismi külvad tänavapuhastajate suunas, mine tee üks tiir linnapeal. Siis tead ka millest räägid. onju.
Nii et tänavu küll ei saa öelda, et teehooldajatele oleks lumi tulnud ootamatult. Nad olid kiired ja operatiivsed. Tublid inimesed.
Niiet, Aare, enne kui siin pessimismi külvad tänavapuhastajate suunas, mine tee üks tiir linnapeal. Siis tead ka millest räägid. onju.