mulle see ka ei meeldiks....eriti ei olene ju kas on autoks bmw 325 141kw või honda 1.6 179kw... kõik hakkaks lihtsalt kergeid ja võimsamaid hondasi ostma ju.....M.P kirjutas:Selline süsteem ei meeldiks jälle minule, kuna mulle sõita iseenesest meeldib ja hetkel teenin endale ka elatist sellega. Kui oleks selline piirang, siis ma saaks alles nüüd minna endale veoki lube tegema.
seawolf kirjutas:Eesti riik võiks algsete lubade saajatele kehtestada piirangud. 18- 22 ainult 1,1- 1,3l mootoriga sõidukid. 23- 25a 1,6- 1,8l mootoriga sõidukid ning 26 ja edasi 2,0l ning võimsamad. Selleks ajaks tuleb ehk kogemus ja ka mõistus pähe. Liiklusavarii põhjustanutele karistus vastavalt raskusastmele. Surnukssõitjale ilma igasususe edasikaebuseta 25a. Kergemale mõlkijale üks suurem trahv ja auto kasutamise keeld teatud ajaks. Siis teavad raiped, kuidas parklates kummivilinal ringi kihutada!
Nende valduses on nad ju praegugiAaro kirjutas:seawolf kirjutas:Eesti riik võiks algsete lubade saajatele kehtestada piirangud. 18- 22 ainult 1,1- 1,3l mootoriga sõidukid. 23- 25a 1,6- 1,8l mootoriga sõidukid ning 26 ja edasi 2,0l ning võimsamad. Selleks ajaks tuleb ehk kogemus ja ka mõistus pähe. Liiklusavarii põhjustanutele karistus vastavalt raskusastmele. Surnukssõitjale ilma igasususe edasikaebuseta 25a. Kergemale mõlkijale üks suurem trahv ja auto kasutamise keeld teatud ajaks. Siis teavad raiped, kuidas parklates kummivilinal ringi kihutada!On alles ideed. Ja siis kõige lõpuks saavad poolpimedad, värisevad ja praktiliselt ilma mingisuguse reaktsiooni kiirusega penskarid enda valdusse M3, M5 ja sealt edasi sellised tõsisemad tükid?
Mine sa ka per*e!seawolf kirjutas:Eesti riik võiks algsete lubade saajatele kehtestada piirangud. 18- 22 ainult 1,1- 1,3l mootoriga sõidukid. 23- 25a 1,6- 1,8l mootoriga sõidukid ning 26 ja edasi 2,0l ning võimsamad. Selleks ajaks tuleb ehk kogemus ja ka mõistus pähe. Liiklusavarii põhjustanutele karistus vastavalt raskusastmele. Surnukssõitjale ilma igasususe edasikaebuseta 25a. Kergemale mõlkijale üks suurem trahv ja auto kasutamise keeld teatud ajaks. Siis teavad raiped, kuidas parklates kummivilinal ringi kihutada!
nõustunKristjan_K kirjutas:Mine sa ka per*e!seawolf kirjutas:Eesti riik võiks algsete lubade saajatele kehtestada piirangud. 18- 22 ainult 1,1- 1,3l mootoriga sõidukid. 23- 25a 1,6- 1,8l mootoriga sõidukid ning 26 ja edasi 2,0l ning võimsamad. Selleks ajaks tuleb ehk kogemus ja ka mõistus pähe. Liiklusavarii põhjustanutele karistus vastavalt raskusastmele. Surnukssõitjale ilma igasususe edasikaebuseta 25a. Kergemale mõlkijale üks suurem trahv ja auto kasutamise keeld teatud ajaks. Siis teavad raiped, kuidas parklates kummivilinal ringi kihutada!
Autorooli olen keeranud praeguseks üle 6 aasta, aga sinu tabeli järgi peaksin täristama ringi mingi 1.3 ökopunniga. Kas sa kujutad ette, kuidas värskelt autokoolist tulnud blond neiu üritab enda 1.1l ökopunniga maanteel mingist vanamammist, kes end enda uhiuue 540 -iga teele on unustanud, mööda täristada? Kas sa ei arva, et see oleks nagu kordades ohtlikum?
Sorry, aga nii loll jutt ajab tigedaks!
kapa kirjutas:Kõik kes kellegi surnuks sõidavad täispeaga või muul moel ära killivad süütu inimese. Tuleks teha nii ainult natukene veel karmimalt ja kauem : http://hullumaja.com/?pg=main&c=6&i=6867
Kristjan_K kirjutas:Mine sa ka per*e!seawolf kirjutas:Eesti riik võiks algsete lubade saajatele kehtestada piirangud. 18- 22 ainult 1,1- 1,3l mootoriga sõidukid. 23- 25a 1,6- 1,8l mootoriga sõidukid ning 26 ja edasi 2,0l ning võimsamad. Selleks ajaks tuleb ehk kogemus ja ka mõistus pähe. Liiklusavarii põhjustanutele karistus vastavalt raskusastmele. Surnukssõitjale ilma igasususe edasikaebuseta 25a. Kergemale mõlkijale üks suurem trahv ja auto kasutamise keeld teatud ajaks. Siis teavad raiped, kuidas parklates kummivilinal ringi kihutada!
Autorooli olen keeranud praeguseks üle 6 aasta, aga sinu tabeli järgi peaksin täristama ringi mingi 1.3 ökopunniga. Kas sa kujutad ette, kuidas värskelt autokoolist tulnud blond neiu üritab enda 1.1l ökopunniga maanteel mingist vanamammist, kes end enda uhiuue 540 -iga teele on unustanud, mööda täristada? Kas sa ei arva, et see oleks nagu kordades ohtlikum?
Jutt jumala õige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jummala õige jutt see tabel küll paras per*e
Sorry, aga nii loll jutt ajab tigedaks!
oleneb asjaoludest, ise oskasin palju aastaid enne kui 18(load) sain autoga sõita ja seepärast olen mitmed korrad parem ise rooli läinud kui alkojoobes tegelase sinna laseks- olen üpris kindel et oli parem variant.--overdose-- kirjutas:selles suhtes nõustun täitsa kairiga et ise ka parem jätan joomata ja sõidan kui riskin teiste eludega ka....aga küsimus selline siis ka teistele kumb on aprem kas see kui ise istud joobes olekus või lased rooli kellegi kellel lube pole... (ei räägi endast...) mina arvan et sellisel juhul tuleks parem takso kutsuda....
E36 318 ti kirjutas:Tere!
Mina arvan, et purjus peaga, juhilubadeta, auto veel SUVEREHVIDEGA inimese surnuks sõitnu peaks saama surmanuhtluse..põhjustajale tuleks vastata samaga....ehk siis saaks need krdima joodikud ükskord aru, kuna tuleb rooli istuda kuna mitte![]()
![]()
![]()
Kahjuks kipuvad surema need, kes seda vähim väärivad![]()