kapa kirjutas:Aare530 kitse nähe tõmbaks rekka pasunat nii kui suudaks ja paneks kaukad peale

Õigus ta on, kapa, kuigi hetkel rekkaga ei sõida

Bemmiga on see asi, et nii palju kui ma neid näinud olen... peale nägemist pole mul enam suurt millegagi vilgutada olnud, vähemalt vastutulijatele...
Aga kui peaks ikka juhtuma, et ma neid ilma füüsilise kontaktita trehvaks, siis arvan, et tegutseks enam-vähem samuti nagu Pille
Mis aga rekkadesse puutub, siis arvestades mu liikmestaatust, siis võibolla nüüd tuleb igasugu kurje kommentaare, kui ma ütlen, et omaenda rekka omanikuks saades sülitaks ma mõnele seadusele KONKREETSELT pähe- nimelt sellele, et autol võib olla ainult 2 lisakaugtuld- minu omale tuleks neid 8- 10

, kuigi sellega tuleks vähemalt Pärnus kõvasti jagelemist...Nii palju seepärast, et oleks auto ees tõesti KÕIK valge...
Põhjendus- kõik 4 kitse, kellele ma pihta olen saanud, kaotasid elu just seetõttu, et ma ei NÄINUD teeääri...
Lihtsalt, kui lojus hüppab sulle konkreetselt auto ette, vahetult enne autot... mida sa näed siis...
Ja muidugi ''Rootsi- tüüpi'' rauad- võrkudega...
Ei ole ma ka näinud seni, et keegi oleks väga hoiatanud ka nende eest, vähemalt Eestis mitte...
Aga eks loogika järgi peaks muidugi vähemalt taganttulija küll aru saama, kui ohukad peale panna...
Sry, nats pikk jutt tuli