Tükkhaaval varastatakse autot alt ära
Jutt käib auto rehvi ventiili otsa pandavatest niplitest. Enamusel on seal tavaline musta värvi korgike, aga minul ja ka mõnel veel olid peal kroomitud korgid ehk niplid. Eks nad vähe popimad on ja välja näevad ka ilusamad ning eks sellepärast mõnel käed sügelevadkiRaivo kirjutas:Millistest nipplitest üldse jutt käib? Mingid popid tuuning niplid?

ei olnd see sinine 1 must hoopis...Oliver525 kirjutas:Kelle 307 see oli siis?? ega juhuslikult see sinine?Marukoer kirjutas:mnjah meil paides on nüüd uus mood et enamei varastata vaid lihtsalt pekstakse puruks...he sõbra 307st ei jäetud kohe peaaegu midagi alles ja üle linna on niukseid juhuseid ikka päris palju olnud....
SR - Paide / e34club
Ma ikka üritan inimestest hästi mõelda ja loodan/arvan, et neid nipleid ei võtnud keegi klubist. Ise küll ei märganud, et võõraid ringi liiguks, aga samas ei passinud ju autodele peale ka....Tagantjärgi tarkus on see, et oleks pidanud vist ka maki paneeli ikkagi ööseks ära võtma (õnneks jäi alles).... lihtsalt ei pidanud vajalikuks.
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
Nahhaalid ka parajad olnud, täpselt korterelamu akende eest võtnud. Mingi terariista jutt on ka aga see jääb õnneks märgi taha. Palju üldse uus märk maksab?Aaro kirjutas:Opaa, ja ma krt ostsin ka omale uue märgimarko88 kirjutas:Täna avastasin, et BMW märk tagant luugilt ära tõmmatud. Siiani arvanud, et Pärnu ikka rahulik koht ja rannarajoon samuti, kuid ikka neid krdi troppe siin liigub![]()
tea kas tasubki külge enam panna.
-
- Huviline
- Kontakt:
Ma hiljuti avastasin, et mul ka üks nippel kadunud. Üksainus ja täiesti tavaline must. Rehv oli ka tühjavõitu, võibolla keegi oli midagi üritanud... Kuigi ei tea küll, et kellelegi ette oleks jäänud.
Mul siin naabermajast mingid vanamutid käivad ka rehvide kallal kui auto on "nende maa peale" pargitud. Kuigi tegelikult üks ja sama linna maa. Aga isegi naabermaja ees pole autot parkinud juba pikemat aega.
See nipplite varastamine on üks väga veider komme minu arust. Ilukilpide, velgede, makkide jms varastamisest võib aru saada, aga mis **** sunnib inimest ventiilinipleid varastama
Mul siin naabermajast mingid vanamutid käivad ka rehvide kallal kui auto on "nende maa peale" pargitud. Kuigi tegelikult üks ja sama linna maa. Aga isegi naabermaja ees pole autot parkinud juba pikemat aega.
See nipplite varastamine on üks väga veider komme minu arust. Ilukilpide, velgede, makkide jms varastamisest võib aru saada, aga mis **** sunnib inimest ventiilinipleid varastama

730iA e32 138kW 12/1992

Kui keegi peaks sellise tattnoka katte saama siis tuleb lihtsalt (kuni 13a) julmalt kambakomraadide ees vitsa anda.
Vat siis ta saaks alles kovaks meheks

ai ma nüüd moderaatorite kaest jalle saan, ohutan siin massidevahelist vaenu

terv A
Ma aktsepteerin Gey abielusid aga mõlemad tibid peavad ilusad olema!!!
kuskandis siis sedasi tehakse?marko88 kirjutas:Täna öösel on siis uuesti auto kallal käidudMinema on viidud neerud
Ma ei kujuta ette, kas ma pean maja ette kaamera panema ja autole elektriga tara ümber
Pole elusees midagi varastatud ja nüüd tahavad auto varuosadeks kiskuda...
panin endale nüüd need odavad 3 kroonised mustad nipplid, kaitsefunktsioon on vähemalt olemas, vaatame mis saab

Pärnus rannarajoonis. Peab vist öösel peale passima. Võib olla tullakse veel kapotimärgi järgi kaaise kirjutas:
kuskandis siis sedasi tehakse?
panin endale nüüd need odavad 3 kroonised mustad nipplid, kaitsefunktsioon on vähemalt olemas, vaatame mis saab

Viimati muutis marko88, 30.05.2007 14:16 43, muudetud 1 kord kokku.
Pärnu jah huvitav koht, autol kadusid mul ära uksevõtmed ja kesklukupult, ja nii seisis auto terve suve lahtiste ustega öösiti maja ees, seejuures varastati küljest kojamehed, kapoti märk ja udutuled, lollid vargad ka, oleks keegi uksi katsunud 
isegi aknapesupihusti otsad varastati ära, kes neid kokku ostma peaks...
samas tallinnas olen paar korda sunnitud olnud jätma auto ABETEXi (loodan, et nimega ei eksinud)
töökotta (põhja tln. kes teavad) ja iga kord on varastatud auto küljest peotäitega pudi-padi (märgid, liistud jne.),
mis kokkuvõttes on mulle üsna kalliks maksma läinud, nii et
üleöö ma oma autot töökoja ukse taha enam ei jäta (vähemalt selles linnaosas).

isegi aknapesupihusti otsad varastati ära, kes neid kokku ostma peaks...
samas tallinnas olen paar korda sunnitud olnud jätma auto ABETEXi (loodan, et nimega ei eksinud)
töökotta (põhja tln. kes teavad) ja iga kord on varastatud auto küljest peotäitega pudi-padi (märgid, liistud jne.),
mis kokkuvõttes on mulle üsna kalliks maksma läinud, nii et
üleöö ma oma autot töökoja ukse taha enam ei jäta (vähemalt selles linnaosas).
57873846 ja 56384061
noo enam ei tea tõesti keda usaldada !!
juhtus selline lugu, et auto "pidi" olema paranduses, kuid oli hoopis ühes teises parklas. TÄna hommikul aga helistati politseist
et teie autosse on sisse tungitud ( katki oli visatud juhuoolne aken), võetud midagi ei olnud, kuna midagi autosse polnud lihtsalt jäetud midagi.
lihtsalt närvi ajab selline asi

juhtus selline lugu, et auto "pidi" olema paranduses, kuid oli hoopis ühes teises parklas. TÄna hommikul aga helistati politseist

lihtsalt närvi ajab selline asi
2000 a. 320d, e46
- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
Ma ei hakka enda autode kallal vägivallatsemistest rääkimagi (ajab lihtsalt mõttetult pulsi üles
), küll aga meenub 1 tragikoomiline lugu. Nimelt mul Tartus paar tuttavat politseinikut ja nendega vargateemat puudutades rääkisid need, et nende politseivärvides patrullautol olla ka ükskord ilukilbid tuuri pandud
- ega värdjat ei pidurda vist küll mitte midagi.

Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Vahepeal veidi meeldivamaid uudiseid ka:
http://www.postimees.ee/040607/esileht/krimi/264416.php
http://www.postimees.ee/040607/esileht/krimi/264416.php
aastaid tagasi varastati pollari autolt koduakna all kolm vilkurit katuselt ja ment ise tegi aknapeal suitsu ja nägi kohalike tüüpide näod ära... tol ajal oli aga vandaalide võim seadusesilma omast suurem ja nii jäidki nad karistamataTiitR kirjutas:Tartus paar tuttavat politseinikut ja nendega vargateemat puudutades rääkisid need, et nende politseivärvides patrullautol olla ka ükskord ilukilbid tuuri pandud- ega värdjat ei pidurda vist küll mitte midagi.