hanno kirjutas:Kõik teemad ei pea minema välja selleni, et rekkamehed on tublid.
No las nad siis olla, kuid seda juttu olen ma ka juba vähemalt viies erinevas teemas lugenud. Sõiduautojuhid on ka tublid...
Seda ei ole ma üritanud väita, et kõik rekkamehed on tublid ja ka sellele ei ole ma üritanud vastu väita, et sõidukajuhid kõik tublid ei ole.Lihtsalt olen üritanud tähelepanu pöörata (ka varem, eelpoolmainitud viies teemas) sellele, et autojuhtimisel on ka muid nüansse lisaks sellele, mida sõiduautoroolis nähakse... Kuid paistab, et siiski suht edutult- kes ikka seda teinud ei ole, sellele see vist kohale ei jõuagi- kujutage ise ette- kontoris peate te võitlema klientidega, rutiiniga, piinaga, mida tekitab ilm aknast välja vaadates ja mis kõik veel, roolis peab juht võitlema ketaste pärast näkku paneva mendiga, logistikuga, tänu kellele kettad lõhki on, ajapuudusega laeva jõudmiseks, mis on põhjustatud logistikust ja mendist ning terminalitöötajate venimisega ning teiste klientidega jne jne jne... Aga see pole hetkel tõesti teema... Ma olen vast piisavalt selgitustööd seni teinud ja kes saab aru, see saab, kes ei ole seni saanud, see ei hakkagi saama...
Lihtsalt palun säilitage külma närvi, planeerige oma aega, et ei peaks rekka taga sõitmisest ajurakke kulutama jne ja katsuge teiste liiklejatega rohkem arvestada... Oleks ka siin teemal mõtteainet vähem
Nagu ma ütlesin, vähemalt mõnda aega ma ei ole seda tööd teinud ja hetkel ei paista ka, et ma niipea seda teeks, seega ei hakka ma rusikaga vasta rindu taguma...
hanno kirjutas:Ja Aare, "pange siis lukku nagu te ikka teete ''selliste'' teemadega" ....elu on ka väljaspool foorumit, isegi meil kontorirottidel, ning osade teemade lukustamine ei lõpeta sinu eksistentsi ära..
Kui sa arvad, et mul ei ole, siis sa eksid... Ja selles on sul ka õigus, et minu eksistentsi see ei lõpeta...
Teemasse rääkides- eile tüdrukuga Lätti sõites oleks ma peaagu olnud pealtnägijaks potentsiaalsele laupkokkupõrkele- ma ei ole veel näinud, et kellelgi ruumiline tunnetus NII null on, kui mingil vahtralehega riisikotil- meile vastu tulev rekka oli vast meist mingi , ma ei teagi, 100meetrist mälu järgi, kui üks tainapea üritas möödasõitu hakata tegema- sellisel juhul oleks me kohakuti olnud just selle rekka kohal... Kuid siiski jõudis tüübil mõistus enne koju õnneks ja jõudis rooli paremale rabada ja rekka taha tagasi keerata... Mul oli küll selline nägu vist

Kas sellist Eestit me siis tahtsimegi, nagu ''vanasõna'' ütleb