Kas Leedust toodud autod vajavad suurt remonti?
Kas Leedust toodud autod vajavad suurt remonti?
Tervitus!
Kuna plaanis juulis või nii Leetu minna,siis tahaks teada,kui tuua 1000 euriga auto,siis kui heas seisukorras need on?
Hinnavahe on muidugi märgatav ,15 000 krooniga saab Leedust sellise,mis eesist 25 või rohkemgi.Aga kas neid autosid hooldatakse ka üdlse? Või ongi nii,et ostad ära,siis hakkad ollivarda otsasid,rihmasid jne vahetama kohe? Plaan osta eraisikult.
Kuna plaanis juulis või nii Leetu minna,siis tahaks teada,kui tuua 1000 euriga auto,siis kui heas seisukorras need on?
Hinnavahe on muidugi märgatav ,15 000 krooniga saab Leedust sellise,mis eesist 25 või rohkemgi.Aga kas neid autosid hooldatakse ka üdlse? Või ongi nii,et ostad ära,siis hakkad ollivarda otsasid,rihmasid jne vahetama kohe? Plaan osta eraisikult.
ja kui valid autot treila peal (sõita nii kui nii proovida ei saa) siis vali treila 2 korrusel olevaid isendeid... siis saad pilgu heita ka auto alla... sealt on enamasti ära näha kas auto on 1 tykis või mitmest kokku keevitatud.
Veel: Leedukad müüvad vägapalju itaalia autosid... kui väidavad auto itaaliast olevat, siis eelista automaatkastiga masinat... sest manuaal kastiga autodel eranditult pidid kõigil sidurid läbi olema ja võib juhtuda, et sa selle autoga ei jõua eestisse vaid jääd ennem teepeale.
Veel: Leedukad müüvad vägapalju itaalia autosid... kui väidavad auto itaaliast olevat, siis eelista automaatkastiga masinat... sest manuaal kastiga autodel eranditult pidid kõigil sidurid läbi olema ja võib juhtuda, et sa selle autoga ei jõua eestisse vaid jääd ennem teepeale.
Olen palju mööda Leedu turgusid käinud ning palju näinud ning kah omajagu tuttavaid automüüjaid seal siis võin lisada seda ,et kui auto on toodu Itaaliast või Prantsusmaalt ja auto värv ning stanged on ideaalselt korras ning puuduvad kriipsud ning kriimud siis on tegu hiljuti värvitud autoga...Kes on käinud antud maades need peaksid teadma nende maade parkimis kultuuri ning süsteemi...
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
täpselt nii ongi...tsitaat teisest foorumist "Tuttav tahtis tuua omale universaali, pärast ARKis öeldi, et VIN koodi järgi on see auto sedaan, aga lähemalt õnneks ei torgitud, pärast mattide ja polstrite alt uurides olid loomulikult nina ja saba eri värvi. Sellise auto peamine miinus on selles, et 10a pärast on need keevitused sisuliselt läbi ja avariis võib auto väga ootamatutest kohtadest järgi anda."priitv8 kirjutas:Mulle on jäänud selline mulje, et leedus on oma autotööstus.
Toodab avariilistest autodest korralikke kasutatuid.
Aga no kui eraisikult osta,siis vaatad börsis on asjad suht ok! Ja ei usu,et need mis börsis on oleks kokku lapitud vms.Keegi nii ka toonud on,et enneb börsist auto vaadanud ja siis helistanud ja kohale järgi läinud?
http://www.autoplius.lt/pirkejams/rezultatai siit? Mida tuleks põhiliselt autojuures siis eriti hoolikalt jälgida?
http://www.autoplius.lt/pirkejams/rezultatai siit? Mida tuleks põhiliselt autojuures siis eriti hoolikalt jälgida?
Re: Leedust toodud aitod vajavad suurt remonti?
Ma arvan, et too Leedust 25000 auto ja saad korralikuElmut kirjutas:Tervitus!

"The sun shines and the iglu melts"
no mina käisin saksast autot toomas. saksa-poola piiril oli hunnikutes leedu rekkasid kus peal vägagi jõhkraid lakse läbi elanud autosid. leedus pidid kõik vanad lehmalaudad ja sigalad töökodadeks ümber ehitatud. aga jah, korraliku auto eest küsitakse korralikku raha igal pool.
bemar, bemar, über alles! 

Arvan ,et tunnen ära sellise ülepeapannud auto.Esiteks,esiklaasis on valged kohad all nurkades kui kapotte nurgad on nõrgalt juba sees käinu.Siis jah Pärnus oli müüa bmw,värv ,stangedel jne LÄIKIS:S Aru saada et ülekuudi vms pannud!
IGatahes,mootori juures tuleks mida jälgida? Ega jah,et klapid ei klõbise ja sidur ok?
IGatahes,mootori juures tuleks mida jälgida? Ega jah,et klapid ei klõbise ja sidur ok?
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Metroo
kindlustus 20 leedu raha aga nr ja dokid on nii kuda juhtub. kui golfi tõime siis müüjale ütlesin 1200 euri ja dokid tema poolt . vähemalt eraisikuga saab nii kaubelda aga muidu on läinud dokid nii 600-1000 eesti raha aga selles ei saa kinnel olla kuna kunagi vend tegi kõik paberid mulle nii ära et see olevat juba hinna sees. ainus mis maksin oli kindlustus 20 leedu raha. aga olen kuulnud et suure mootoriga on kallim see kindlustus. edu toomise kauplemise ´ja õnnega kuna seal täikal seda jubedalt vaja
Vastus:rynno300 kirjutas:Küsiks siia juurde, et kas ARK on sama süsteemiga neil, mis meilgi(avatud T-L)?
Working hours:
Monday - Friday
8:00 AM–4:30 PM
Saturday
7:30 AM–2:30 PM
See info on Kaunase autoregistri kohta, link on siin: http://www.regitra.lt/index.php?Action= ... dalinys=kn
Muidumees aega surnuks löömas
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Metroo
ära sellele küll lootma jää mis netist näed. siin oli ka kunagi teema kes leedust otsis bmwd. pildilt ilus sile ja libe aga kohale minnes paras raibe kuuri nurkas.leedukad on juba ideaalsed jutumehed. ise olen käinud kaunase turul kui vaja sellist odavama klassi sõidukat aga seal peab valdama ideaalselt vene keelt. muud nad kuulda ei taha.
Venekeele väga hea oskaja olemasprelude20 kirjutas:ära sellele küll lootma jää mis netist näed. siin oli ka kunagi teema kes leedust otsis bmwd. pildilt ilus sile ja libe aga kohale minnes paras raibe kuuri nurkas.leedukad on juba ideaalsed jutumehed. ise olen käinud kaunase turul kui vaja sellist odavama klassi sõidukat aga seal peab valdama ideaalselt vene keelt. muud nad kuulda ei taha.