eero kirjutas:Milleks küll siuke seadus hea on, aru ma ei mõista? Päike ei pimesta ega ei küta, igasugused sisse ei näe, kes vaatavad mida hea võtta oleks jne. Kuidagi ei taha loobuda.
Eero, join da club- olen samuti AS EV, või AS EP peale sitaks tige tegelt, mitte küll tumeda klaasi pärast (kuigi ka see on üks põhjus)- minu vihapidamise põhjuseks on lisatuled, rekkal nimelt- täpselt samamoodi- kasutad lisakaugeid ainult öösel üksi maanteel olles, ja täpselt samamoodi on mõningad erilised aktivistid täiesti junnis nende peale, räägitakse neist troppidest, eriti ühest Pärnus legende, ka piiri taga, muuseas

Samamoodi ka tumeda klaasi puhul on üks, nagu Henrik ütles, natuke täiustatud variant sellest, üks padrun, Pärnus olema, Tomsoni- nimeline, kes kunagi mul ka ära tegi, klaas oli vähe tumedam- siis mingi asjaga mõõtis ja sai läbipaistvuseks 17%...
Muuseas, olen selle tumeda klaasi puhulkuulnud kahte versiooni- üks on see, et mendi turvalisuse pärast, teine aga see, et avarii korral ei saa aknast välja-mõlemad põhjendused on jaburad mu meelest. Lisatulede kohta ei ole ma ÜHTEGI põhjendust kuulnud, miks ei tohi rohkem olla.... Lihtsalt Eesti Politseis on sitarattad koos
Eero, sõber, ära pahanda, et nats pudisesin siin, aga siuksed pisiasjad ajavad sita keema väheke...
AARE530 @ pissed too, Eesti Politsei ja Eesti Vabariigi seadused...